Lovitură pentru Mirela Vaida! Procurorii au dat un verdict neașteptat după ce vedeta a fost atacată! Prezentatoarea a rămas fără cuvinte

Mirela Vaida a primit o lovitură din partea autorităților. Un procuror susține că demersul atacatoarei asupra prezentatoarei nu a fost o tentativă de omor.

17 apr. 2021, 09:14
Lovitură pentru Mirela Vaida! Procurorii au dat un verdict neașteptat după ce vedeta a fost atacată! Prezentatoarea a rămas fără cuvinte

Lovitură pentru Mirela Vaida! Procurorul a emis, de altfel, o ordonanţă de clasare asupra plângerii formulate de prezentatoarea TV.

Lovitură pentru Mirela Vaida! Procurorii au dat un verdict neașteptat după ce vedeta a fost atacată

Procurorii au evidențiat în ordonanţa de clasare că pentru a fi întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de tentativă de omor, este necesară întrunirea unor elemente obiective şi subiective, spune a1.ro.

De asemenea, aceștia au subliniat și că este necesară stabilirea cu certitudine a intenţiei unei persoane de a suprima viaţa altei persoane pentru ca o persoana să fie acuzată.

Procurorii au menționat că în momentul în care atacatoarea a spus că vrea să îi „rupă capul” Mirelei Vaida ar fi mărturisit aceste lucruri, ca să o determine pe prezentatoare să îi dea o sumă de bani pe care i-ar fi datorat-o.

Astfel, aceștia consideră că nu se întrunesc elementele infracţiunii de tentativă de omor. Pe plan obiectiv, procurorii subliniază că este necesară existenţa unei acţiuni ale cărei caracteristici să conducă la concluzia că acţiunea a vizat luarea vieţii unei persoane.

Judecătorii au spus că în cadrul emisiunii Acces Direct s-a aruncat cu o piatră de dimensiune medie, de la trei metri depărtare, către o zonă care nu este considerată vitală şi într-un spaţiu deschis.

Acțiunea respectivă i-a permis victimei să se ferească, spun procurorii înainte de a puncta că fapta nu ar putea viza omorârea unei persoane, iar obiectul folosit nu ar putea să producă decesul unei persoane.

Totodată, procurorii spun că atacatoarea ar fi intenţionat să aplice o singură lovitură din moment ce a aruncat obiectul şi nu l-a ţinut în mână pentru a aplica mai multe lovituri repetate.

S-a aflat cine era femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida cu un bolovan, în direct, la „Acces Direct”. Aceasta a fost identificată.

Aflată în stare de șoc, cu ochii în lacrimi, Mirela Vaida a povestit după incident că „avea un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. (…) Nu știu, m-a șocat pentru că nu înțelegeam ce se întâmplă și nu am avut nici prezență de spirit ca să acționez mai repede. Norocul meu e că nu m-a nimerit.”

Citește și: Victor Ciutacu intervine după scandalul cu Mirela Vaida. Jurnalistul a trecut printr-o situație similară: Meseria noastră nu presupune să luăm bătaie
 


loading...
Partenerii noștri