Victor Ciutacu intervine după scandalul cu Mirela Vaida. Jurnalistul a trecut printr-o situație similară: Meseria noastră nu presupune să luăm bătaie

Victor Ciutacu intervine după incidentul în care Mirela Vaida a fost atacată cu un bolovan, în timpul emisiunii sale în direct, de o femeie care a intrat goală în platou.

20 mart. 2021, 19:40
Victor Ciutacu intervine după scandalul cu Mirela Vaida. Jurnalistul a trecut printr-o situație similară: Meseria noastră nu presupune să luăm bătaie

Victor Ciutacu intervine după incidentul în care Mirela Vaida a fost alergată cu bolovanul. Jurnalistul a trecut printr-o situație similară, în urmă cu ceva timp, însă nu la TV, ci într-un mall din Capitală.

Victor Ciutacu intervine după scandalul cu Mirela Vaida. Jurnalistul a trecut printr-o situație similară

„Era încă în vremea în care domnul Băsescu împărăţea țara. Unul dintre fanii foarte vocali ai domnului Băsescu a simţit nevoia să se manifeste şi din punct de vedere fizic. Nu a apucat, într-un final, pentru că am plecat. Tot incidentul a fost filmat. Reclamaţie la poliţie, propunere de urmărire penală. Parchetul a considerat că domnul nu reprezintă un periculos şi nu merită să cerceteze. Cazul a rămas închis. Neînceperea urmăririi penale pentru că „starea de temere nu a fost suficient de accentuată.

Am reacţionat după principiul cel mai deştept cedează. Am părăsit eu locul, astfel încât să nu generez un incident public. A încercat să vină după mine, dar m-am urcat în taxi şi dus am fost. Nenorocirea este că la vremea respectivă era un copil minor cu mine, dar nu a contat. Pentru Poliţie a contat pentru că a propus începerea urmăririi penale. Pentru procuratură nu a contat”, a povestit Victor Ciutacu pentru DCNews.

Mirela Vaida, atacată cu un bolovan, în direct! Producătorii emisiunii şi membrii echipei au chemat imediat Poliţia şi Ambulanţa. Agresoarea, fără haine, avea o cărămidă în mână şi îi cerea Mirelei Vaida nişte bani! Prezentatoarea de la Antena 1 spune că nu o cunoaşte pe femeie!

După incident, Mirela Vaida a povestit, în lacrimi, că este şocată, că se teme pentru siguranţa ei. Vedeta a dezvăluit că în ultimul timp a primit ameninţări pe internet de la o persoană care se recomandă Magdalena Şerban, criminala de la metrou.

„Am chemat Poliția. Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe Youtube de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani o să ies și o să te omor. Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios. În momentul în care sunt atacată în direct cu pietroi poate fi clar încadrare de tentativă de omor. Femeia asta a venit fix spre capul meu cu pietroiul. Norocul meu că nu m-a nimerit”, a spus Mirela Boureanu-Vaida.

Citește și: Mirela Vaida, atacată cu un bolovan, în direct! Scene halucinante în timpul emisiunii „Acces direct” VIDEO