Lovitură pentru Simona Gherghe! Prezentatoarea TV aşteaptă decizia judecătorilor într-un dosar controversat. Cine a dat-o în judecată

Cunoscuta prezentatoare TV Simona Gherghe are probleme în justiţie după ce a fost dată în judecată de un medic în urma unui scandal uriaş.

12 iun. 2019, 07:02
Lovitură pentru Simona Gherghe! Prezentatoarea TV aşteaptă decizia judecătorilor într-un dosar controversat. Cine a dat-o în judecată

Simona Gherghe se judecă din octombrie 2014 cu un doctor bârlădean care a dat-o în judecată pentru defăimare, potrivit wowbiz.ro.

Pentru că s-a considerat defăimat ca urmare a celor susținute într-o emisiune moderată de Simona Gherghe, pe 22 octombrie 2014, medicul bârlădean Gabriel Simiciuc a deschis acțiune în instanță împotriva vedetei, a invitaților, dar și a postului tv unde a fost difuzată emisiunea.

Simona Gherghe a trecut prin EMOŢII URIAŞE. Momente TENSIONATE după a doua NAŞTERE

Acuzat de o femeie, Cătălina Gâncianu, că i-ar fi îmbolnăvit copilul, Gâncianu a luat calea tribunalelor, câștigând anul trecut câte 2000 de euro daune de la Antena 1 și de la Simona Gherghe, dar și de la femeia care l-a acuzat.

După ani de tergiversări, interval în care procesul s-a tot mutat de la Iași la Vaslui și invers, Curtea de Apel Iași se va pronunța definitiv pe 24 iunie în această speță, în contextul în care la ultima înfățișare s-au prezentat dovezile și s-au depus concluziile finale.

Simona Gherghe, momente de coşmar. Abia mai poate dormi noaptea!