LOVITURĂ pentru şoferii bucureşteni. Mai multe maşini, RIDICATE peste noapte VIDEO

Li s-au ridicat maşinile după ce s-au schimbat indicatoarele rutiere peste noapte. Este cadoul primit de sărbători de către şoferii care-şi parcau autoturismele pe bulevardul Constructorilor din Sectorul 6 al Capitalei. Ei spun că primarul liberal Rareş Mănescu tolerează acest abuz şi, mai mult, că banii obţinuţi din ridicările auto nu se văd nicăieri, informează România TV.

17 apr. 2015, 13:01
LOVITURĂ pentru şoferii bucureşteni. Mai multe maşini, RIDICATE peste noapte VIDEO

Dimineaţa la ora 9! La ora aceea, parcarea subterană era full. A trebuit să parcheze soţia aici, să se ducă să-şi ia…ce şi-a luat acolo, două lulele, într-un sfert de oră cât au durat cumpărăturile şi până a ieşit, n-a mai găsit maşina! Am fost uşurat, ca să zic aşa, de 677 de lei! Plus amenda care va veni de la Poliţie„, a spus un şofer nemulţumit.

Supărarea bărbatului se justifică prin faptul că până joi, parcarea maşinii era, aici, legală.

Aici a fost un indicator care arăta că de aici încolo, conform marcajului, este parcare. Ulterior, peste noapte, a apărut un alt indicator cu „Staţionarea interzisă”. Au venit „hingherii” şi tot ce-au prins pe partea asta şi pe partea cealaltă… se ridică maşinile abuziv! Ne iau banii, pur şi simplu cu japca„, a spus bărbatul.

Citeşte şi PROIECT de LEGE: Maşinile ar putea fi ridicate doar dacă blochează circulaţia

Oamenii din zonă spun că nu mai au unde să-şi parcheze maşinile.

Un cadou frumos de sărbători pe care ni l-a făcut domnul primar. Este cazul să oprească acest serviciu, acest abuz pe care-l face Primăria. E timpul ca şi domnul primar să-şi dea seama că locuim într-un sector în care este şantier. Poţi să ridici maşini, dar întâi fă locuri de parcare„, a adăugat un alt bărbat.

Angajaţii firmei care ridică autoturismele din Sectorul 6 dau vina pe poliţiştii locali. Poliţiştii locali dau şi ei vina pe cine pot.

Nu noi decidem. Administraţia locală, Consiliul local, Brigada rutieră, Prefectura…„, a spus un poliţist local.

Primarul Rareş Mănescu nu a putut fi contactat pentru a oferi explicaţii.

Citeşte şi HARTA HINGHERILOR DE MAŞINI. Unde se ridică cel mai des maşinile în Bucureşti FOTO