Lovitură pentru USR PLUS. Un candidat la parlamentare s-a înscris în PSD: „Mă alătur celor buni și recunoscători”

Un fost candidat USR PLUS la alegerile parlamentare din 2020 a anunțat zilele trecute pe Facebook că pleacă din partid și se înscrie în Partidul Social Democrat (PSD).

11 aug. 2021, 16:30
Lovitură pentru USR PLUS. Un candidat la parlamentare s-a înscris în PSD: „Mă alătur celor buni și recunoscători”

Lovitură pentru USR PLUS.  Gestul politicianului de a sări chiar în barca celor pe care nu cu mult timp în urmă îi critica acid pe rețelele sociale nu a rămas netaxat de internauți, care s-au declarat dezamăgiți că l-au votat la ultimele alegeri.

Lovitură pentru USR PLUS. Un candidat la parlamentare s-a înscris în PSD

Ce rău îmi pare ca te-am votat… cât de rău”, este unul dintre comentariile apărute pe pagina de Facebook a fostului membru USRPLUS.

„Nu ești un om sa stea în umbră, oportunismul te caracterizează”, scrie un alt internaut.

„Habar n-am cine ești sau erai ca politician dar, finally, ți-ai dat arama pe față”, este un alt comentariu apărut pe pagina de Facebook a lui George Botoran.

De ce a ales să se alăture „celor buni și recunoscători”

Politicianul acuză USRPLUS că „a alunecat spre populismul în care se furișează majoritatea politicienilor obosiți și neinspirați” și „de pe malul meritocrației, cu care se lăuda la debut, în șanțul cumetriilor și al proiectelor cu mize mici, extrem de personale”.

Constat acest lucru cu părere de rău și continui să fac politică într-un mediu mai dinamic și mai apropiat de valorile pe care le slujesc în plan social, în primul rând.

Sunt un om de afaceri, educat și format la școala societăților cu performanțe reale în toate domeniile. Îmi place acțiunea la capătul căreia așteptă întotdeauna un succes și îmi place să mă dedic cauzei celor mulți. Sunt cu siguranță un social-democrat cu o biografie destul de bogată în acțiuni civice și de sprijin a celor aflați în nevoie.

Îmi plac planurile politice generoase, dedicate înfăptuirii marilor speranțe naționale și îmi place activitatea într-o echipă adevărată, pusă pe muncă prin perfecționare continuă și prin respect pentru munca fiecărui om din echipă. Social-democrația românească este extrem de ofertantă în acest sens, iar grupul social-democraților vâlceni, din care mă bucur să fac parte începând de acum, este unul dintre cele mai unite și mai performante din România. Mă alătur lor cu convingerea că vom face foarte multe lucruri bune împreună!”, mai spune fostul membru USRPLUS.

Citeşte şi: Ies detalii-bombă la iveală, de la Primăria Bacău. Edilul USR-ist l-a angajat fictiv pe Ionuț Avram la Camera Deputaților. Senator PSD: Se pare că jocurile de noroc nu sunt singura pasiune


loading...