LOVITURĂ primită de Elena Udrea în spatele gratiilor. Instanţa A DECIS

Elena Udrea a mai primit o lovitură din partea justiţiei române. Reţinută pentru 24 de ore de procurorii DNA în dosarul Microsoft, Udrea a primit vestea că a pierdut un proces pe care îl avea deja pe rol.

11 feb. 2015, 10:12
LOVITURĂ primită de Elena Udrea în spatele gratiilor. Instanţa A DECIS

Urmărită penal pentru spălare de bani şi fals în declaraţiile de avere şi reţinută de DNA, Elena Udrea a pierdut şi un proces pe care îl are cu Monica Tatoiu.

Judecătoria Sectorului 5, a decis, marţi, ca Elena Udrea să-i plătească Monicăi Tatoiu 30.000 de lei cheltuielile de judecată într-un proces de calomnie declanşat de fostul ministru al Turismului în 2010.

Citeşte şi ELENA UDREA: „Nu-mi verificam soţul nici dacă avea amantă”

Tatoiu a câştigat procesul după ce declarase despre Udrea, într-o emisiune televizată, pe vremea când această era ministru al turismului, că „de când a fost numită ministru, nu a făcut altceva decât să calce în străchini„, „aşa se întâmplă când găinării au acces la bani mulţi” şi „doamna Udrea este un pericol„. Istanţa i-a acordat câştig de cauză şi a obligat-o pe Udrea la plata cheltuielilor de judecată, însă fostul ministru nu s-a achitat de datorie, iar Monica Tatoiu i-a intentat proces pentru executare silită.

Marţi, judecătoria Sector 5 a dat sentinţa în proces şi a obligat-o pe Elena Udrea a plata către Monica Tatoiu a sumei de 31.000 lei reprezentând contravaloare cheltuieli de judecată efectuate cu ocazia judecării dosarului nr.47439/299/2010. Totodată, Udrea trebuie să plătească şi în acest proces cheltuieli de judecată către Monica Tatoiu, în smă de 1.540 lei, reprezentând taxa de timbru. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de 30 zile de la comunicare.