Lovitură puternică primită de Amna! Ce diagnostic a primit fiul vedetei de la medici: „Am fost în Turcia. Acum suntem sub tratament”

Amna a povestit că a ajuns cu fiul ei în Turcia din cauza unor probleme de sănătate. Băiatul răcea foarte des și de fiecare dată erau răceli puternice.

18 iul. 2022, 22:55
Lovitură puternică primită de Amna! Ce diagnostic a primit fiul vedetei de la medici: „Am fost în Turcia. Acum suntem sub tratament”

Amna a trecut prin momente foarte dificile cu băiatul ei de opt ani. David răcea des, de fiecare dată era foarte puternic și era nevoită să îl ducă la spital. Ajungea să fie internat pe perfuzii câteva zile și să primească tratament.

Astfel, artista a decis să facă mai multe investigații și să afle care e, de fapt, diagnosticul. Amna a plecat cu fiul ei în Turcia pentru a cere și părerea medicilor de acolo.

Potrivit medicilor turci, fiul Amnei, David, are astm pe baza unei alergii la ciocolată.

”Ne-am întors din Turcia. Am descoperit cu astm pe bază de alergii care nu ne dădea pace și nu înțelegeam ce se întâmplă. Am făcut niște investigații și în țară, de-a lungul anilor răcea foarte puternic și nu înțelegeam de ce… I s-a activat acest astm pe bază de alergii, dar era alergic la ciocolată. Dimineața mânca cereale cu ciocolata, mânca foarte des ciocolată”, a zis Amna în podcastul ”Acasă la Măruță”.

Amna se bucură că în sfârșit s-a aflat de ce afecțiune suferă fiul ei, iar vedeta mărturisește că deja de șapte luni de zile acesta se afla sub tratament și lucrurile par să evolueze spre bine. Ea susține că acesta știe că trebuie să ia tratamentul în fiecare zi și respectă indicațiile medicului.

”Acum suntem sub un tratament de 7 luni de zile, vom merge la control și vom fi bine cu siguranță”, a mai zis Amna pe YouTube.

Citește și Alina Eremia îi dă replica lui George Buhnici după declarațiile controversate despre cum ar trebui să arate femeile: „Nu costă nimic, jur”

Citește și Momente dificile pentru Elena Gheorghe. Cum a reacționat fiica ei când a văzut-o în lacrimi