Momente dificile pentru Elena Gheorghe. Cum a reacționat fiica ei când a văzut-o în lacrimi FOTO

Elena Gheorghe a apărut plângând pe rețelele de socializare, dar ceea ce a impresionat-o cel mai mult a fost reacţia fiicei ei când a văzut-o aşa!

18 iul. 2022, 19:45

Momente dificile pentru Elena Gheorghe. Artista are o mare comunitate  de fani pe conturile ei personale de socializare, iar acum a trecut printr-o experienţă pe care nu a putut să nu o împărtășească cu cei care o iubesc și îndrăgesc.

Elena Gheorghe, anunț îngrijorător pentru fani: „Mă recuperez la domiciliu. De mâine numai eu știu ce mă așteaptă”

Elena Gheorghe le-a transmis fanilor că are şi zile mai puţin reuşite, motiv pentru care a apărut în lacrimi! „E normal să mai si plângi și să fii trist. Cel puțin asa am inteles după ce am vazut desenele animate „Inside out”. Se pare că animațiile pentru copii spun mai mult adevăr decât toate filmele pentru adulti”, a dezvăluit Elena Gheorghe, pe contul ei personal de Instagram, motivul care a făcut-o să plângă.

Sucul minune cu care Elena Gheorghe a scăpat de problemele cu stomacul. „Sistemul imunitar este mai puternic” VIDEO

În timp ce era cu cohii în lacrimi, artista a avut parte de o surpriză imensă! Fiica ei a întrebat-o ce a păţit, mai mai mult, s-a dus la locul unde are jucăriile pentru a-și lua halatul de doctortiță și toate cele necesare, asta pentru a o face bine pe mama ei! Gestul a emoționat-o profund pe Elena Gheorghe, dar şi pe internauţii cu care l-a împărtăşit!

Elena Gheorghe, 37 de ani, este o cântăreață de muzică pop-dance și latino română, cu origine aromână din partea tatălui. Născută și crescută în București, a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe. În adolescență a participat la câteva festivaluri naționale, iar în anul 2000 a câștigă trofeul festivalului „Ursulețul de aur” din Baia Mare pentru interpretarea cântecului „One Moment in Time” a lui Whitney Houston. La finele anului 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a formației Mandinga, alături de care lansează două albume. În 2006, a părăsit trupa Mandinga pentru a urma o carieră solo. În ianuarie 2009, a câștigat  Selecția Națională cu piesa „The Balkan Girls”, fiind desemnată reprezentanta României la Eurovision 2009, unde s-a clasat pe locul 19.