Lovitură teribilă încasată de Gigi Becali. Anunţ oficial făcut de Pro TV

Pro TV a decis să nu mai transmită meciul din deplasare pe care FCSB îl va disputa, joi, în UEFA Conference League, cu Silkeborg (Danemarca). Partida va putea fi urmărită, în schimb, pe Pro Arena.

04 oct. 2022, 15:09
Lovitură teribilă încasată de Gigi Becali. Anunţ oficial făcut de Pro TV
Lovitură teribilă încasată de Gigi Becali. Anunţ oficial făcut de Pro TV

Lovitură teribilă încasată de Gigi Becali. Pro TV a transmis primele două meciuri ale lui FCSB în faza grupelor, 1-3 cu West Ham United, și 0-0 cu Anderlecht, după ce făcuse acelaţi lucru şi cu partidele din preliminarii şi play-off. Acum trustul a decis să mute meciul cu Silkeborg pe Pro Arena!

Motivul deciziei este acela că meciul Silkeborg – FCSB este cel mai puțin atractiv al grupei pentru publicul din România, sub partidele cu Anderlecht și West Ham. În plus, meciul va începe la ora 19:45, oră la care Pro TV are o audiență foarte bună cu jurnalul de știri, care durează până la 20:30, fiind urmat de serialul „Las Fierbinți”.

Apariţie inedită a lui Gigi Becali la aniversarea a 15 ani de la întronizarea Patriarhului Daniel. Ce mesaj a transmis capul BOR

Mai mult, Gigi Becali a decis ca la restul meciurilor din grupa de Conference League să fie menajați jucătorii de bază. Astfel, FCSB va pleca în Danemarca fără şapte dintre cei mai importanți jucători, cărora li se adaugă și Billel Omrani, ajuns prea târziu în lotul roș-albaștrilor, astfel nefiind pe lista UEFA. Francezului i se adaugă Andrea Compagno, Florinel Coman, Andrei Cordea, Joonas Tamm, Malcom Edjouma, Darius Olaru și Risto Radunovic, care vor fi odihniți pentru meciul cu Petrolul, adversar principal în lupta pentru play-off.

„Cu siguranță în Europa vor fi jucători care au evoluat mai puțin, mă gândesc să odihnesc 4-5 jucători pentru că e foarte important campionatul. Sunt jucători care nu au jucat o perioadă lungă”, a spus antrenorul Nicolae Dică. „Dacă sunt român, ce? Mă interesează de România? Ce treabă are coeficientul României? Nu mă interesează! Sunt bani, o avere, dar ce fac? Jucăm cu Petrolul, dacă ne bate, la revedere play-off!”, a spus şi Gigi Becali.

Gigi Becali, legitimat de poliţişti în faţa Guvernului – VIDEO

Pro Arena va transmite și meciul campioanei României, CFR Cluj, cu Slavia Praga, de la ora 22:00. Până acum, toate meciurile lui CFR Cluj din grupe au fost difuzate de Pro Arena.