Apariţie inedită a lui Gigi Becali la aniversarea a 15 ani de la întronizarea Patriarhului Daniel. Ce mesaj a transmis capul BOR

Gigi Becali a participat, vineri, la sărbătoarea a 15 ani de la întronizarea Patriahului Daniel. Patronul celor de la FCSB a respectat codul vestimentar al momentului, complet în negru!

30 sept. 2022, 22:15
Apariţie inedită a lui Gigi Becali la aniversarea a 15 ani de la întronizarea Patriarhului Daniel. Ce mesaj a transmis capul BOR
Apariţie inedită a lui Gigi Becali la aniversarea a 15 ani de la întronizarea Patriarhului Daniel. Ce mesaj a transmis capul BOR / foto: GSP

Apariţie inedită a lui Gigi Becali la aniversarea a 15 ani de la întronizarea Patriarhului Daniel. Latifundiarul a apărut într-o ținută modestă, fiind îmbrăcat în trening, cu o vestă cu mânecă scurtă și un fes asortat. La eveniment au asistat mai multe persoane publice, printre care şi politicieni și alţi înalți prelați ai Bisericii Ortodoxe Române.

Gigi Becali cântă și recită din Evanghelie în strana bisericii. „Pleacă urechea ta către mine ca să nu se clatine paşii mei!” VIDEO

Gigi Becali și Patriarhul Daniel au avut mai multe momente tensionate în ultimii ani, ultima oară după ce patronul lui FCSB a pus la îndoiala faptul că patriarhul s-ar fi vaccinat împotriva Covid-19, scrie GSP.

„Ne bucurăm că am primit adesea ajutor din partea autorităţilor centrale. Sigur, noi spunem că totdeauna este loc de mai bine, însă aceasta depinde mult şi de Parlament şi de domnii miniştri. Ne bucurăm că sunt aici prezenţi reprezentaţi şi Parlamentului, reprezentaţi şi Guvernul, mai mulţi miniştri. Şi, desigur, sunt bune intenţiile, mai ales că traversăm o perioadă dificilă din punct de vedere al preţurilor la energie”, a spus Patriarhul Daniel.

Gigi Becali a rostit rugăciuni la procesiunea cu preoţi de după Bucharest Pride 2022 – VIDEO

Astăzi, la ora 09:00, a fost săvârşită Sfânta Liturghie în Catedrala Patriarhală, după care a fost oficiat un Te Deum. La ora 12:00, în Sala Europa Christiana a Palatului Patriarhiei, s-a desfăşurat un moment festiv în cadrul căruia au fost prezentate mesajele adresate de autorităţile de stat centrale şi locale, de alte instituţii publice.

Ceremonia de întronizare a Preafericitului Părinte Daniel ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe a avut loc pe 30 septembrie 2007.