Lovitură TERIBILĂ pentru George Puşcaş. Atacantul echipei naţionale, RETROGRADAT cu Palermo în SERIE C

US Palermo, echipa internaționalui român George Pușcaș (23 de ani), a fost retrogradată în Serie C din cauza problemelor financiare.

13 mai 2019, 15:56
Lovitură TERIBILĂ pentru George Puşcaş. Atacantul echipei naţionale, RETROGRADAT cu Palermo în SERIE C

US Palermo a foste declasată până pe ultimul loc din Serie B și va juca în următorul sezon în  al treilea eșalon, a decis Curtea Federală Națională din Italia. De vină sunt neregulile contabile ale patronului Maurizio Zamparini (77 de ani).

Echipa lui George Pușcaș terminase sezonului regulat pe locul 3 în Serie B și era calificată în semifinalele play-off-ului pentru promovare în Serie A. Locul îi va fi luat de Perugia, echipa la care evoluează mijlocașul român Vlad Dragomir (20 de ani) şi care terminase pe locul 9.

George Puşcaş a înscris două goluri pentru Palermo în meciul cu Perugia, echipa lui Vlad Dragomir VIDEO

Maurizio Zamparini, controversatul om de afaceri care a fost în spatele lui US Palermo în ultimii ani, încerca de mult timp să găsească soluții pentru salvarea financiară a clubului. La finalul anului 2018 anunța o înțelegere cu un consorțiu englez, dar totul a căzut. Procurorii italieni l-au acuzat de nereguli contabile. Omul care i-a girat acțiunile, contabilul Anastasio Morosi, a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

George Puşcaş, cumpărat de la Inter pentru 3,5 milioane de euro, a marcat 9 goluri în acest sezon din Serie B.