Lovitură TERIBILĂ pentru poliţistul cu PATRU BORDELURI. Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de PROCURORI

Claudiu Leontin Delie, agent şef adjunct, a fost trimis în judecată după trei luni de cercetrăi ale procurorilor. Poliţistul a coordonat, timp de patru ani, o rețea de prostituție din care și-a cumpărat cinci case, patru dintre ele fiind folosite ca bordeluri.

03 iun. 2020, 04:38
Lovitură TERIBILĂ pentru poliţistul cu PATRU BORDELURI. Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de PROCURORI

Claudiu Leontin Delie, agent şef adjunc în cadrul IPJ Hunedoara, a fost trimis în judecată pentru proxenetism, alături de administratorul unei agenţii imobiliare din Caraș-Severin, care se ocupa atât de racolarea fetelor cât și de închirierea locuițelor în care acestea își duceau clienții. În același dosar va fi judecat un al doilea polițist, pentru abuz în serviciu.

„În sarcina acestuia s-a reţinut că, în perioada 2016-2019, a determinat şi a înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe tinere majore, obţinând foloase materiale în contextul acestor activităţi”, se arată în dosarul înregistrat la Tribunalul Hunedoara.

Poliţiştii locali din Constanţa, surprinşi la prostituatele de pe centură! Cum au reacţionat după ce au fost filmaţi VIDEO

Claudiu Leontin Delie, licențiat în Drept din 2011, ar fi racolat mai multe femei prin metoda „Loverboy”, scrie EVZ. În doar patru ani, poliţistul și-a cumpărat cinci apartamente. Patru dintre acestea le folosea ca și bordeluri clandestine. Mai avea și o casă de vacanță, dar niciunul dintre imobile nu au fost trecute pe declarația de avere, decât în 2019.

Chiar și unii colegi de-ai săi ar fi fost clienţii fetelor, susțin surse judiciare, care au mai dezvăluit că agentul şef adjunct Claudiu Leontin Delie a fost filat de ofițerii de la Direcția Generală Anticorupție (DGA) timp de un an de zile. Până să ajungă la Poliția Deva, acesta lucrase la Postul de Poliție Hărău și la Poliția Orașului Simeria, județul Hunedoara.