Poliţiştii locali din Constanţa, surprinşi la prostituatele de pe centură! Cum au reacţionat după ce au fost filmaţi VIDEO

Scene incredibile filmate de un constăţean în noaptea de duminică 31 mai spre luni 1 iunie. Acesta a făcut publică filmarea controversată pe contul său de Facebook, iar în imagini apar poliţişti locali alături de prostituate!

02 iun. 2020, 06:55
Poliţiştii locali din Constanţa, surprinşi la prostituatele de pe centură! Cum au reacţionat după ce au fost filmaţi VIDEO

În film se vede un echipaj de poliție locală care staționaează în zona „Variantă”, celebră pentru prostituatele care își fac aparția atât noaptea, cât și în timpul zilei.

Imagini scandaloase cu un cunoscut arbitru! Orgie sexuală cu prostituate, droguri şi alcool VIDEO

„Aseară, pe bulevardul Aurel Vlaicu, lângă reprezentanţa Mercedes-Benz, în jurul orei 01:40, un echipaj al Poliţiei Locale Constanţa, cu maşina nr. 04, promova prostituţia fără nici o jenă că sunt văzuţi de cetăţenii care treceau pe stradă. Aceşti nesimţiţi, când au văzut că sunt filmaţi, au dat acel wc public jos din maşină si s-au făcut nevăzuţi prin boscheţi. Totodată acea prostituată a fost foarte deranjată că nu a apucat să plătească amenda în natură şi a început să înjure cu tupeu fiind conştientă că are protectorii ei în uniformă”, a scris Ştefan Tiberiu Podaru, autorul filmării, pe Facebook.

SCANDAL SEXUAL. Un iepuraş Playboy a participat la o ORGIE cu unul dintre cei mai mari fotbalişti ai lumii

Poliția Locală Constanța a anunţat că va oferi precizări legate de activitățile nocturne ale agenților din teren.

Orgie SEXUALĂ cu prostituate, droguri şi alcool. Pozele fotbaliştilor au apărut pe internet FOTO