Probleme URIAŞE pentru Victor Piţurcă. VESTE TERIBILĂ de la INSTANŢĂ

Victor Piţurcă şi soţia sa, Maria Piţurcă, ar putea fi executaţi silit. Cei doi au fost daţi în judecată de Elena C., care a cerut instanţei să-i oblige pe selecţioner şi pe soţia sa să-şi achite datoriile.

14 aug. 2014, 14:20
Probleme URIAŞE pentru Victor Piţurcă. VESTE TERIBILĂ de la INSTANŢĂ

Potrivit SpyNews, ar fi vorba despre cheltuieli de judecată de câteva mii de euro cu care soţii Piţurcă s-au ales după ce, în 2012, au pierdut un proces cu bucureşteanca. Dosarul se află la Judecătoria Sectorului 2, iar dacă decizia magistraţilor îi va fi defavorabilă, conturile selecţionerului ar putea fi blocate până când va acoperi întreaga sumă. Primul termen de judecată a fost stabilit la finalul lunii august.

Piţurcă a scăpat recent de o altă executare silită pe care o obţinuse Vica Blochina, fosta amantă, legată de pensia alimentară a copilului pe care aceştia îl au împreună.

„Piți mi-a plătit banii pe care mi-i datora, din urmă. Mai e o sumă foarte mică să îmi achite, dar ce e important a plătit. Ne-am împăcat, ne înțelegem bine, iar acum vom intra în normal în ceea ce privește și partea financiară. Trebuia să plătească, doar o face pentru băiatul lui”, a spus, Vica Blochina.