Lovitură uriașă pentru Dan Bittman. Fosta iubită mezzosoprană, Andreea Ilie, a pus mâna pe un investitor italian

Andreea Ilie, fosta mezzosoprană a lui Dan Bittman, l-a dat uitării pe artist și a început o relație cu un investitor italian.

30 mai 2022, 09:36
Lovitură uriașă pentru Dan Bittman. Fosta iubită mezzosoprană, Andreea Ilie, a pus mâna pe un investitor italian

Andreea Ilie este femeia pentru care Dan Bittman a părăsit-o pe Liliana Ștefan, mama copiilor lui, după o relație de 25 de ani. Totul se întâmpla la finalul anului 2020, iar decizia i-a șocat pe mulți, având în vedere că cei doi au și trei copii împreună.

La vremea aceea, Dan Bittman a dezvăluit că nu mai forma un cuplu cu Liliana Ștefan de patru ani atunci când a decis să fie cu Andreea Ilie. Artistul și mezzosoprana au fost împreună o vreme, însă totul s-ar fi terminat fiindcă Bittman nu ar fi vrut ceva serios.

Acum, Andreea Ilie pare că și-a găsit liniștea în brațele lui Virginio Dell Uomo, un investitor italian de 45 de ani care s-a mutat în România. Bărbatul se ocupă de imobiliare, de panificație, pizzerii, iar situația lui financiară nu e deloc de trecut cu vederea. Are mai multe terenuri prin Brașov, București și Constanța.

Vestea că are o nouă relație nu i-a picat tocmai bine lui Dan Bittman care, potrivit surselor Cancan, încă o mai caută pe Andreea Ilie.

Italianul și Andreea Ilie s-au cunoscut în urmă cu trei luni, la un eveniment organizat la ambasada Italiei la București. Mezzosoprana a cântat acolo, iar Virginio s-a îndrăgostit pe loc. Au avut o primă întâlnire, iar de acolo până la o relație a mai fost un singur pas. Omul de afaceri este acum nelipsit de la concertele ei pe care le are la București, la Roma sau alte orașe.

Lucrurile par să fie tot mai serioase între cei doi, mai ales că Andreea Ilie l-a prezentat deja părinților ei.

Citește și Dan Bittman rupe tăcerea despre ruptura de Liliana Ştefan. „După 29 de ani, ne-am despărțit în condiții nu foarte amiabile” VIDEO

Citește și Dan Bittman, supărat că nu mai e difuzat din cauza părerilor sale despre Covid: „O prostie! Am nevoie, ca toată lumea, de bani”