LOVITURĂ usturătoare pentru Gigi Becali. Cum a pierdut 20 DE MILIOANE de euro

Gigi Becali a prosperat din afaceri cu terenuri, însă nu toate au fost şi profitabile. Finanţatorul Stelei, supranumit şi "latifundiarul din Pipera" a mărturisit că de-a lungul timpului a luat şi "ţepe" imobiliare care l-au costat scump.

29 nov. 2015, 12:51

Gigi Becali a pierdut aproximativ 20 de milioane de euro în afacerile cu terenuri, după ce a pierdut în instanţă procese pentru terenuri pentru care cumpărase drepturi litigioase.

Citeşte şi Gigi Becali, DECIZIE de ultimă oră. STEAUA, aproape de DESFIINŢARE

Patronul Stelei a incercat sa le valorifice dupa ce a platit sume importante pentru a le obtine. Becali si unul dintre nepotii sai au dat intre doua si 7 milioane de euro pe drepturile aflate in judecata asupra mai multor proprietati, sperând că vor profita apoi obţinând despagubiri din partea statului. Dar socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar ceea ce s-a dorit a fi o investiţie profitabilă a fost de fapt o mare „gaură” în bugetul familiei sale.

Citeşte şi Surpriză la DNA. Numele lui Gigi Becali apare în cazul MITEI din Dosarul Transferurilor

„Nu am primit nici cinci bani de la ANRP. Am renuntat la dosarele pe care le aveam acolo. Am cumparat drepturi litigioase si majoritatea erau inselaciuni. Am cumparat cu cinci milioane si am pierdut in instanta. A fost inselacione. Am cheltuit vreo 20 de milioane pe drepturi si nu am vazut niciun ban. Eu i-am spus nepotului meu sa renunte”, a mărturisit recent Gigi Becali.

Citeşte şi Gigi Becali, întoarcere de 180 de grade în scandalul ANRP. Dezminte tot ce a spus în 2012