Loyalfans – o platformă pe care toți creatorii de conținut ar trebui s-o folosească

Loyalfans se bazează exact pe același concept ca și Onlyfans. Ea este o platformă specială pentru artiști, vedete și oricare alți creatori de conținut, care doresc să monetizeze munca într-un mod relativ simplu și foarte plăcut.

07 iul. 2022, 10:18
Loyalfans – o platformă pe care toți creatorii de conținut ar trebui s-o folosească

De când Onlyfans a început să facă pe polițistul cu utilizatorii săi, mulți creatori de conținut au început să se trezească cu conturile șterse peste noapte și implicit în imposibilitatea de a mai câștiga veniturile de care se bucurau atunci când au început să folosească această platformă și au câștigat popularitate.

A fi creator de conținut nu este deloc simplu. În realitate, să pozezi zi de zi și să editezi fotografii sau să faci videoclipuri cu priză la public este un job full time pentru care nu-ți ajung doar opt ore pe zi. De aceea, nimic nu este mai frustrant când vezi că toată munca ta de câteva luni sau chiar câțiva ani se duce pe apa sâmbetei într-o clipită. Dar, din fericire, pentru toți creatorii de conținut care depindeau de Onlyfans, acum există Loyalfans care reprezintă o soluție chiar mai bună decât prima variantă.

Cum să folosești platforma Loyalfans?

Loyalfans se bazează exact pe același concept ca și Onlyfans. Ea este o platformă specială pentru artiști, vedete și oricare alți creatori de conținut, care doresc să monetizeze munca într-un mod relativ simplu și foarte plăcut.

În principiu, orice persoană adultă poate folosi platforma Loyalfans și face astfel primul pas către o viață de freelancer în calitate de creator de conținut. Dar mai departe, succesul de care se bucură fiecare depinde de efortul depus.

Ca să te înscrii, trebuie mai întâi să accesezi loyalfans.com, să completezi un formular și să trimiți scanat un act de identitate care să dovedească faptul că ești deja o persoană adultă. După ce termini cu aceste formalități, poți folosi nestingherit platforma Loyalfans, fără a te teme că într-o zi conținutul creat de tine sau contul tău, cu totul, va dispărea de pe platformă.

Comunitatea Loyalfans nu are la bază niște reguli atât de stricte precum Onlyfans. Aici ești mai liber în ceea ce privește conținutul videoclipurilor și fotografiilor tale și nu trebuie să pui nicio piedică imaginației tale. Modul în care poți folosi platforma este aproape identic cu Onlyfans, iar posibilitățile de câștig foarte similare.

De exemplu, utilizând Loyalfans poți să câștigi bani creându-ți propriul club și vânzând abonamente fanilor tăi, prin conversații private sub formă de mesaje sau chiar făcând videochat. De asemenea, mai poți posta și materiale exclusiviste pentru care să ceri un tarif aparte curioșilor sau să folosești programul de afiliere prin care, dacă convingi un alt creator de conținut să se alăture platformei, acesta folosește la înscriere un cod special prin care tu să poți fi identificat și începe să creeze, ori de câte ori va primi bani de la fanii lui, atunci tu vei obține un procent de 5% din veniturile sale. Iar dacă până acum nu ți se pare nimic diferit față de Onlyfans, ceea ce trebuie să mai menționăm și cu siguranță te va impresiona este faptul că spre diferență de Onlyfans unde profiți de acest avantaj uimitor de a putea genera venituri pasive doar un an, cu Loyalfans te bucuri de acest beneficiu pe viață.

Cât trebuie să plătești ca să poți folosi platforma Loyalfans?

Nu trebuie să plătești absolut nimic ca să folosești Loyalfans. La fel ca și pe Onlyfans, înscrierea pe Loyalfans este 100% gratuită și nu te costă nimic. Ți se oprește pe de altă parte o taxă de 20% din veniturile tale, dar dacă ți se pare mult, gândește-te la cât de mult profită un angajator de pe urma muncii tale și este absolut normal să se întâmple așa deoarece îți oferă un mediu de lucru unde îți poți pune în practică abilitățile și, cel mai important, evolua. Iar Loyalfans îți oferă chiar mai mult de atât!

Platforma Loyalfans folosește comisioanele percepute utilizatorilor săi pentru mentenanță, dezvoltare și promovare. Cu alte cuvinte, tot în folosul comunității deoarece pe măsură ce popularitatea acestei platforme crește, cresc și șansele creatorilor de conținut înscriși pe ea de a se remarca și a câștiga venituri mai mari.

În concluzie, din toate punctele de vedere, Loyalfans este o platformă pe care, dacă vrei să câștigi bani în calitate de creator de conținut, nu ar trebui s-o treci cu vederea!