LPF a amânat meciul CSM Poli Iaşi – Astra Giurgiu din cauza condiţiilor meteo. COMUNICAT OFICIAL

LPF a amânat meciul CSM Poli Iaşi  - Astra Giurgiu, care ar fi trebuit să joace, duminică, 18 martie, de la ora 18:00, în etapa a 2-a din play-off, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, terenul fiind acoperit de un strat gros de zăpadă.

18 mart. 2018, 16:10
LPF a amânat meciul CSM Poli Iaşi – Astra Giurgiu din cauza condiţiilor meteo. COMUNICAT OFICIAL

Marcel Bîrsan, arbitrul delegat la meciul CSM Poli Iaşi – Astra Giurgiu, a anunțat amânarea chiar la ora la care trebuia să înceapă meciul. Deși terenul a fost acoperit cu o prelată, ninsoarea puternică nu a dat nicio șansă ca partida să se poată juca. Conform meteorologilor, la Iași ar urma să ningă abundent toată noaptea.

Nu a fost anunțată data la care se va reprograma această partidă.

LPF  a emis un comunicat:

„Liga Profesionistă de Fotbal a decis:

Având în vedere,

– Ninsorile abundente din ultimele două zile, ce fac imposibilă disputarea jocului CSM Poli Iași – Astra Giurgiu, din cadrul etapei a 2-a, din play off-ul Campionatului Național Liga 1.

– Prognoza meteo pentru următoarele zile, ce confirmă imposibilitatea programării jocului.

– Dispozițiile art.6.1. a, 8.d și art. 11 și 12 din ROAF, privind programarea jocurilor și schimbarea acestei programări.

Liga Profesionistă de Fotbal a adoptat prezenta decizie de amânare a meciului CSM Poli Iași – Astra Giurgiu, din data de 18.03.2018, pentru o dată ce va fi anunțată ulterior.

Tot în această etapă și din aceleași motive, a mai fost amânată partida FC Botoșani – Dinamo (play out), programată inițial sâmbătă, 17 martie”.