LPF discută despre incidentele de la meciul U Cluj-CFR Cluj

Liga Profesionistă de Fotbal este aşteptată să se pronunţe vineri vizavi de cele întâmplate la meciul Universitatea Cluj-CFR Cluj. Meciul dintre cele două rivale a avut loc marţi seară şi a fost întrerupt după o jumătate de oră, din cauza unui conflict izbucnit între jucători.

RomaniaTV.net
11 mai 2012, 07:46
LPF discută despre incidentele de la meciul U Cluj-CFR Cluj

Derby-ul Universitatea Cluj – CFR Cluj, din etapa a 31-a a Ligii I, a fost întrerupt după aproape o jumătate de oră de joc din cauza violenţelor din teren. Jucătorii celor două echipe s-au luat la bătaie, iar antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, şi-a scos jucătorii de pe teren. În cele din urmă, arbitrul Alexandru Tudor a decis ca partida să fie suspendată definitiv. După meci se vehicula faptul că „U” va pierde la „masa verde”, cu 0-3.

În minutul 25 al partidei, Cadu a deschis scorul dintr-un penalty dictat după un duel în careu între Adrian Cristea şi Gabriel Mureşan. Căpitanul CFR-ului s-a îndreptat apoi ostentativ spre suporterii gazdelor, moment în care portarul lui „U”, Mircea Bornescu, l-a bruscat. Tensiunea care şi aşa mocnea în interiorul Cluj Arena a atins în acel moment cote maxime, bătaia devenind una generală, cu toate că Alexandru Tudor i-a eliminat pe Bornescu şi Cadu.