LPF, prima reacţie OFICIALĂ după meciul abandonat ASA – PANDURII

Pandurii au refuzat să mai joace după pauză partida cu ASA Târgu Mureș, din cauza faptului că terenul era acoperit de gheață, iar meciul a fost întrerupt la scorul de 2-0 pentru gazde.

18 dec. 2016, 17:57
LPF, prima reacţie OFICIALĂ după meciul abandonat ASA – PANDURII

„Toate întrebările referitoare la tot ceea ce s-a întâmplat la meciul dintre ASA Tg. Mureș și Pandurii au un singur răspuns. Singura persoană care poate decide dacă un meci de fotbal poate începe sau nu este arbitrul! El este singura persoana suverană care decide tot ce se întâmplă în timpul unui meci de fotbal. Dacă terenul era înghețat e ca și cum era inundat! Vom analiza imaginile de la meci, vom ține cont de raportul observatorului LPF și probabil va exista o Comisie de Disciplină unde vor fi chemate toate părțile pentru a da declarații”, a declarat un oficial al Ligii pentru GSP.

ŞOC în LIGA I. Pandurii au refuzat să mai iasă de la vestiare după pauza meciului cu ASA Tg. Mureş

„Avram mi-a zis că nu există literă de regulament pentru a amâna meciul! Arbitrul este singurul care ia decizia. Mi-a zis că nu se va schimba nimic cu terenul nici peste 24 de ore, așa că trebuie să jucăm meciul”, a spus Marian Condescu, oficial Pandurii.