Luana Ibacka, fosta soţie a lui Cabral, arată senzaţional la 53 de ani. S-a fotografiat în costum de baie

Luana Ibacka şi Cabral s-au iubit, s-au căsătorit, au făcut o fetiţă şi s-au despărţit. În 2006, cei doi au decis să îşi separe drumurile, iar motivul nu a fost diferenţa de vârstă de 10 ani, ci pentru că aveau viziuni diferite despre viață.

RomaniaTV.net
24 aug. 2020, 15:32

Acum, prezentatorul are o familie alături de Andreea, cu care are o fetiţă, iar Luana nu prea a avut noroc în dragoste. La 53 de ani, vedeta este adepta a unui stil de viață sănătos, se bucură de o siluetă suplă, ca de adolescentă şi se află într-o formă de invidiat.

Citeşte şi: Cabral a făcut ANUNŢUL-ŞOC după opt ani de CASNICIE. „Fiecare cu greşelile lui. Plus rateurile comune”

 

Luana a urmat cursuri de nutriție și fitness pentru a-i putea sfătui și pe alții cum să trăiască sănătos. Nu o dată m-am înfuriat la sală pentru ceea ce eu consideram superficialitate în ceea ce priveşte antrenamentele şi exerciţiile fizice. Când nu ştii nimic, mai tolerezi situaţii neclare, însă pe măsură ce avansezi în vârstă, ai pretenţii din ce în ce mai mari.

Aşadar, am luat decizia de a mă întoarce la principiile de bază şi de a mă specializa ca personal trainer şi tehnician nutriţionist. Fac asta atât pentru propriile programe, cât şi pentru cariera mea de body&beauty coach. De peste 5 ani lucrez cu corpul și deja înțeleg ce înseamnă un stil de viață experimental – pentru că acesta este modelul meu mental. Privesc cu sinceritate și compasiune,sute de persoane în anturajul meu, care sunt confuze privind dieta și sportul, care sunt nemulțumite de cum arată și de cum se simt, a declarat Luana Ibacka.