Luana Ibacka pe blog: „Am divorţat de soţul meu….”

Luana Ibacka a publicat pe blogul personal un «intreviu» cu ea însăşi prin intermediul căruia face un fel de retrospectivă a alegerilor pe care le-a făcut în ultima vreme.

RomaniaTV.net
23 feb. 2014, 19:14
Luana Ibacka pe blog: „Am divorţat de soţul meu….”

«- Luana, este o perioada de schimbari si incertitudine pentru multi. Tu,cum esti?

– Sunt bine. Am “divortat” recent de sotul meu TV-ul..M-a parasit de Craciun, si am mai stat in agonia sfarsitului de relatie pana azi. Azi m-am eliberat complet. Raman a amantului meu, un timp.

– Amant?

– Da:) ..Amantul este chiar corpul meu,.. fugeam la “mine” ca la ceva interzis pana acum.. Pe primul loc era profesia. Mi se parea ca o tradez,cand stau sau fac ceva cu/pentru mine. Nici nu mai stiam cine sunt. Ma teroriza indoiala si teama legata de etichete.Ecranele au multe avantaje (de divertisment), dar distorsioneaza orice realitate. In primul rand,pe cea proprie. Inteleg acum foarte bine, ca eu nu sunt profesia mea, eu nu sunt imaginea, hainele, numele, emisiunea, profilul de pe facebook…Cum nimeni nu este, dar nu recunosc.

– Si ce ai sa faci?

– Am sa ma ocup de mine. A nu mai avea grija capcanei TV, sotul dominator si manipulant, mi se pare maxim!!! Revin la a fi exact cum sunt. Sa ma alint si sa ma oftic in public, sa ma bucur si sa plang ca orice om. Nu eram nici inainte vreo inchipuita, dar nici nu imi permiteam sa manifest esenta. Am sa sarbatoresc  cu amantul meu, corpul , privat  ani si ani  de unele teme normale de viata (vacante, prietenii, relatii, sport cat mai mult, ingrijire si relaxare a corpului, lectura, cunoastere). Ies definitiv din rolul de salvator. Ies din rolul de jurnalist si personaj TV. Devin COMUNICATOR al valorilor mele indiferent unde ma poarta pasii. Am un studio TV acasa, il voi folosi fix cum imi doresc. Si o sa vorbesc despre a  schimba viata oamenilor, cand eu voi fi total independenta de trecutul profesional, care este total irelevant pentru ceea ce azi se petrece», a scris ea pe blog. 


Citeşte şi 

Luana Ibacka a explicat de ce s-a despărţit de Cabral: Am suferit, am plâns şi au existat şi gelozii