Luca Reghecampf este un romantic incurabil. Cum și-a surprins tânărul iubita de ziua ei

Luca Reghecampf și Asiana Peng formează un cuplu de mai bine de un an și se pare că se iubesc tot mai mult. Cum a surprins-o tânărul pe iubita lui.

22 ian. 2023, 21:26
Luca Reghecampf este un romantic incurabil. Cum și-a surprins tânărul iubita de ziua ei
Cum a surprins-o Luca Reghecampf pe Asiana de ziua ei

Luca Reghecampf îi calcă pe urme tatălui său. Fiul lui Laurențiu Reghecampf și-a surprins iubita cu ocazia zilei de naștere cu un cadou prin care demonstrează că este cu adevărat romantic.

Luca este extrem de mândru de iubita lui, Asiana Peng, și postează poze alături de ea cu fiecare ocazie. Tânăra tocmai ce a împlinit 23 de ani, iar el i-a făcut o surpriză pe măsură pe care iubita lui a împărtășit-o cu urmăritorii din mediul online.

După ce Laurențiu Reghecampf și Ananaria Prodan au divorțat, copiii acestora au fost aduși tot mai des în atenția publicului. Acum a venit rândul lui Luca să arate cine este cu adevărat. Acesta i-a cumpărat iubitei lui un buchet imens de trandafiri roz, cu ocazia zilei sale de naștere. Se pare că Asianei i-a plăcut foarte mult cadoul, așa că l-a fotografiat și a publicat imaginilie pe contul ei de Instagram.

Citește și: Larisa Iordache participă la America Express 2023. Câți bani primește fosta gimnastă din renta viageră

Citește și: Luca Reghecampf a cerut-o de soție pe Asiana Peng. Ce spune mama fostei sportive: „Eu, cel mult, aș fi soacră mică”

Luca Reghecampf a cerut-o pe Asiana de soție

În urmă cu numai câteva luni, Luca și-a cerut iubita de soție, ceea ce înseamnă că cei doi tineru au gânduri serioase împerună. Se pare că nu toți cei din jur sunt de acord cu acest lucru, deoarece mama ei, Silviana Peng, este nemulțumită, spunând că a nu se ridică la nivelul familiei din care provine Luca,

Asiana a fost gimanstă și a avut rezultate foarte bune, atât la nivel național, cât și internațional.