Lucescu se simte bine după operaţie. Este conştient şi a fost vizitat de familie VIDEO

Medicii de la Spitalul Universitar au anunţat că starea antrenorului Mircea Lucescu evoluează normal după operaţia la care a fost supus duminică după-amiază. Tehnicianul este conştient şi comunică fără probleme, fiind vizitat de familie.

RomaniaTV.net
09 ian. 2012, 10:41
Lucescu se simte bine după operaţie. Este conştient şi a fost vizitat de familie VIDEO

Mircea Lucescu rămâne la Terapie Intensivă după operaţia la care a fost supus duminică, în urma complicaţiilor suferite după accidentul rutier în care a fost implicat vineri. Starea tehnicianului formaţiei Şahtior Doneţk evoluează în parametrii normali după o asemenea intervenţie, iar el va mai rămâne câteva zile la Terapie Intensivă, pentru monitorizare.

Lucrurile merg bine, nu există complicaţii postoperatorii. Evoluţia pacientului este la parametrii la care ne aşteptam. Ne aşteptăm la o evoluţie favorabilă. Rămâne la terapie intensivă pentru următoarele zile. În acest moment nu se pune problema unei noi intervenţii. Recuperarea durează între 4 şi 6 săptămâni. Cordul dânsului este foarte bun, are o funcţie cardiacă excelentă, este conştient, comunică şi a fost vizitat de familie”, a declarat Dragoş Vinereanu, director medical la Spitalul Universitar din Capitală.

Mircea Lucescu se află sub tratamentul standard postoperator, el primind analgezice pentru durerile pe care le are.