Lucia Moraru, văduva marelui actor Marin Moraru, s-a stins din viaţă chiar de Paşte

Lucia Moraru, văduva marelui actor Marin Moraru, s-a stins din viață. Cuplul a fost împreună pentru mai bine de 50 de ani.
Filip Stan
07 mai 2024, 00:42
Lucia Moraru, văduva marelui actor Marin Moraru, s-a stins din viaţă chiar de Paşte

Jurnalista Lucia Moraru s-a stins din viață după ce timp de 41 de ani a fost vocea Radio România. Anunțul dramatic despre văduva lui Marin Moraru a fost făcută pe rețelele de socializare de Elena Postelnicu, jurnalistă la Radio România Actualități.

Lucia Popescu Moraru a fost unul dintre pilonii Radiodifuziunii Române, dedicându-și viața acestui domeniu timp de patru decenii. A fost partenera de viață a unui titan al teatrului și filmului românesc, actorul Marin Moraru, timp de încă un deceniu.

Văduva lui Marin Moraru, dezvăluiri tulburătoare la 7 ani de la decesul marelui actor: „L-am simțit pe Marin al meu că se rupe ceva în el. Nu a vrut să ne împovăreze cu durerea sa, dar l-a afectat foarte tare”

Jurnalista a rămas văduvă în urmă cu 8 ani, atunci când Marin Moraru s-a stins din viață în august 2016. Actorul a murit la vârsta de 79 de ani, după o luptă cu o boală nemiloasă.

Lucia Moraru s-a stins din viață în ziua de Paște. Jurnalista i-a fost alături marelui actor Marin Moraru timp de 52 de ani.

„Într-o zi Sfântă de Paște am aflat că o persoană extrem de dragă sufletului meu – doamna Lucia Moraru – The President cum îi plăcea să i se spună uneori la Radio – a plecat la Ceruri, spre Lumina. Nu am cuvinte! … Abia așteptam să o revăd, când urma sa ajungem pe la București. Și de ziua ei, pe 2 mai, i-am promis ca vom trece să o îmbrățișăm….Vom trece…însă nu acasă,…ci acolo unde mergeam des cu ea … la Marinuș.

Lumea cinematografiei este în doliu! A murit un celebru actor care a jucat în filmul Titanic
Doamna Lucia (din respect nu puteam să-i spun pe nume, chiar dacă se supară des pe mine) mi-a fost ca o a doua mamă. La Radio, mă dojenea când nu eram atentă, dar imediat mă și îmbrățișa, mă lua peste tot cu ea și chiar ne-a găzduit de foarte multe ori acasă la ea…unde ne aștepta cu fel de fel de mâncăruri pregătite chiar de ea. Iar când au murit părintii mei…ea mi-a fost alături moral și a contat foarte mult. Drum bun Lucia…Nu te voi uita niciodată!”, a fost mesajul transmis de Elena Postelnicu, pe pagina sa de Facebook.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
S-a rupt lanțul de iubire între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță! „Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!”
Fanatik.ro
Veste bună pentru elevi și profesorii. Vor avea o zi liberă chiar în iunie, înainte de vacanța de vară
Capital.ro
Nu primesc omologare RAR. Românii au interzis să circule pe stradă cu aceste vehicule
Playtech.ro
Cine e Roxana, soția lui Radu Mazăre. A lăsat-o ÎNSĂRCINATĂ în pușcărie
DailyBusiness
Lovitură dură pentru industria jocurilor de noroc! Apar noi modificări în lege!
Adevarul
Turist speriat de prețurile din centrul unui mare oraș din România: „E prea mult“
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Codul Rutier. Întrebările care îi pot pune în dificultate pe cei care vor să obțină permisul auto
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Mama fostei campioane olimpice la gimnastică a murit duminică într-un accident rutier
Cancan.ro
Radu Mazăre, tătic pentru a doua oară! A dezvăluit sexul bebelușului + Ce nume a ales
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
La ce sumă ajunge, de la 1 septembrie, pensia unui român care și-a desfășurat întreaga activitate în condiții normale! Daniel Baciu anunță măriri de peste 40%
Capital.ro
Decizie pentru cei care au aceste telefoane mobile! Devine total INETRZIS de la 1 iunie 2024
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
Armata, din nou obligatorie? Ce se întâmplă dacă cineva îl refuză: „Un viitor mai periculos”
substantial.ro
Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor, sărbătorite pe 13 iunie în 2024: Tradiții și simboluri creștine pe care fiecare credincios ar trebui să le respecte
MediaFlux
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'