Lucian Bălan: Îi mulţumim lui Gigi Becali că nu bagă în seamă Steaua ’86

Fostul fotbalist Lucian Bălan, care a participat la petrecerea de 27 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni organizată la Cheile Grădiştei Fundata, a spus ironic că îi mulţumeşte lui Gigi Becali că nu bagă în seamă Steaua '86.

RomaniaTV.net
08 mai 2013, 12:30
Lucian Bălan: Îi mulţumim lui Gigi Becali că nu bagă în seamă Steaua ’86

Lucian Bălan a făcut referire la faptul că investitorul FC Steaua nu a marcat în niciun fel câştigarea Cupei Campionilor Europeni, festivitatea fiind făcută de un suporter, Ovidiu Gârbacea, patronul Complexului Sportiv Cheile Grădiştei Fundata.

Componenţii Stelei ’86 i-au urat „La Mulţi Ani” la ora 0.00, în noaptea de marţi spre miecuri, fostului coechipier Victor Piţurcă, acesta împlinind 57 de ani în data de 8 mai. ” De asemenea, mulţumesc Sfinxului (n.r. – fostul preşedinte al clubului Steaua, Ion Alexandrescu), care nu mai este printre noi, şi lui Valentin Ceauşescu (care nu a mai participat ca în 2011 la petrecere) pentru cum ne-au ajutat”, a afirmat Bălan.

Pe vremuri făceau pariuri că va câştiga 100 de lei cel care îmi dă 5 goluri din 5 din penalti. Nu a câştigat nimeni. Dar nici acum nu mi-ar da nimeni 5 din 5 de ar face pariu„, a spus Duckadam.

„În finala de la Sevilla, în care nu am jucat, nu nea Puiu a fost antrenor, ci eu”, a declarat Tudorel Stoica. Puiu Iordănescu l-a certat, mai în glumă, mai în serios, pe Dani Oţil, că în meciul dintre Steaua ’86 şi naţionala artiştilor, acesta l-a faultat pe unul dintre fii săi, pe teren.

„Ovidiu Gârbacea este mult mai bogat decât Gigi Becali, finanţatorul Stelei, deoarece el respectă valorile naţionale, pe Steaua ’86, organizând de doi ani încoace festivitatea pe 7 mai, în ziua câştigării CCE”, a spus căpitanul naţionalei artiştilor Adrian Enache.

Componenţii formaţiei Steaua Bucureşti, care în 1986 au cucerit Cupa Campionilor Europeni, au sărbătorit, marţi şi miercuri, 27 de ani de la câştigarea trofeului, la Cheile Grădiştei Fundata.

În cadrul festivităţii, la 7 mai, s-a desfăşurat un mini-turneu de fotbal la care au participat, alături de Steaua’86, o selecţionată locală, o echipă a fanilor „Old Boys” şi naţionalele ziariştilor şi artiştilor.

La Cheile Grădiştei Fundata au fost prezenţi din fosta echipă a Stelei Lucian Bălan, Emeric Ienei, Helmuth Duckadam, Adrian Bumbescu, Mihail Majearu, Tudorel Stoica, Daniel Gherasim, Anghel Iordănescu, Ilie Bărbulescu şi Constantin Pistol.