Lucian Becali, acuzat de tentativă de omor! „A ţipat că o omoară pe mama! Pe mine m-a lovit cu maşina!”

Lucian Becali, nepotul favorit al lui Gigi Becali, este acuzat de tentativă de omor de familia fostului purtător de cuvânt al Ministerului Agriculturii.

26 iul. 2019, 18:21
Lucian Becali, acuzat de tentativă de omor! „A ţipat că o omoară pe mama! Pe mine m-a lovit cu maşina!”

I.R. a rememorat pentru ProSport calvarul prin care trece de câţiva ani.

„Domiciliez în Bucureşti (Ilfov) şi am neşansa de a fi vecină (uşă în uşă) cu Lucian Becali. Suntem vecini de vreo 7-8 ani, din care în ultimii 5 am avut relaţii foarte încordate. Totul a pornit de la o agresiune a acestui individ faţa de omul de serviciu al rezidenţialului, la care fiul meu, care avea atunci 8 ani, a fost martor. Fapta s-a petrecut în 2015, în luna august. „, povesteşte I.R.

Adelina Pestriţu, HĂRŢUITĂ de Lucian Becali. S-a lăsat cu dosar şi s-a ajuns în INSTANŢĂ

Timpul a trecut, dar tensiunea dintre părţi nu s-a diminuat. În 2018, Lucian Becali ar fi avut un nou conflict cu familia vecinilor săi: „A încercat în repetate rânduri să o agreseze fizic şi verbal pe mama mea, proprietara imobilului, în vârstă de 70 de ani! Ea a sunat la 112. Cei care au venit la faţa locului au întrebat-o dacă ştie cine ar putea fi autorul şi când au auzit numele Lucian Becali nu doreau nici să facă poze. Mama i-a băgat mai mult cu forţa în casă şi i-a pus să ia probe. Au sunat la un şef de-al lor şi li s-a spus să nu cheme niciun laborator criminalistic, să urmeze o altă procedură”.

Marius Lăcătuş şi Gabi Balint, JIGNIŢI GRAV de nepotul lui Gigi Becali

„Apoi, tot anul trecut, într-o zi, mama l-a auzit pe Lucian Becali că o ameninţa şi a intrat în casă. „Ieşi, babo, să te omor!”, a ţipat la mama. Ea a sunat la 112, sigur există înregistrarea acolo, şi i s-a spus să stea încuiată că nu au cum să o ajute”, susţine fiica fostului purtător de cuvânt al Ministerului Agriculturii.

Citeşte mai mult AICI.