Lucian Bode, despre Autostrada Transilvania: Sunt în lucru 110 kilometri. Peste 4 ani ne-am propus ca 160 de kilometri să fie daţi în trafic

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a anunţat că sunt în lucru 110 kilometri din Autostrada Transilvania şi că îşi doreşte ca în patru ani să fie daţi în trafic 160 de kilometri din aceasta.

04 dec. 2020, 21:07
Lucian Bode, despre Autostrada Transilvania: Sunt în lucru 110 kilometri. Peste 4 ani ne-am propus ca 160 de kilometri să fie daţi în trafic
Lucian Bode, ministrul Transporturilor

Lucian Bode a declarat , vineri, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Satu Mare, că în ianuarie este termen pentru depunerea ofertelor pentru cele două tronsoane rămase nelicitate din Autostrada Transilvaniei.

Citeşte şi Lucian Bode, la o demonstraţie de reabilitare a căilor ferate: „Ne propunem să achiziţionăm două trenuri mult mai performante”
“Autostrada Transilvania are în acest moment 110 kilometri în lucru. În momentul în care vom finaliza şi cele două proceduri de licitaţie pentru cele două tronsoane rămase nelicitate, mă refer la Poarta Sălajului – Nuşfalău – 41 de kilometri, şi la Surplacu de Barcău – Chiribiş – 26 de kilometri, în luna ianuarie, avem termenul de depunere a ofertelor pentru ambele loturi.

Atunci putem să spunem că Autostrada Transilvania intră în linie dreaptă cu toate proiectele licitate, cu contractele semnate, iar la sfârşitul celor patru ani noi ne-am propus ca 160 de kilometri din autostrada Transilvania să fie daţi în trafic”, a afirmat Bode.

Lucian Bode: Anul acesta am reuşit să dăm în trafic 25 de kilometri din Autostrada Transilvania

Ministrul Transporturilor a menţionat că în acest an au fost daţi în folosinţă 25 de kilometri din Autostrada Transilvaniei.

“Anul acesta am reuşit să dăm în trafic 25 de kilometri din Autostrada Transilvania  Iernut – Cheţani şi Biharia – Borş, se lucrează deja pe Târgu Mureş – Ungheni, anul viitor încep lucrările pe tronsonul Sălaj, de la Nădăşelu la Poarta Sălajului şi se lucrează Chiribiş – Biharia”, a explicat Lucian Bode.


loading...