Lucian Bute şi-a creştinat fetiţa! Pugilistul a izbucnit în lacrimi

Sărbătoare mare la Galaţi. Fostul campion mondial IBF la supermijlocie, Lucian Bute, şi soţia sa, Elena, şi-au creştinat, vineri, fetiţa, Ema Annabela. Lucian Bute şi-a botezat fetiţa. "A fost ceva emoţionant, mi-au dat lacrimile", a mărturisit pugilistul în vârstă de 37 de ani.

20 mai 2017, 09:33
Lucian Bute şi-a creştinat fetiţa! Pugilistul a izbucnit în lacrimi

Vizibil emoţionat, boxerul a mărturisit că viaţa sa personală s-a schimbat radical, iar fetiţa reprezintă mai mult decât cea mai importantă centură câştigată.

Emoţionată a fost şi Ema Annabela, care a plâns în momentul creştinării. „A fost ceva emoţionant, mi-au dat lacrimile”, a mărturisit după botez Lucian Bute.

Citeşte şi Lucian Bute, anunţ despre RETRAGERE. „Obiectivele şi priorităţile mele se schimbă!”

Naşii micuţei Ema Annabela au fost Rodica şi Emanoil Savin, cei care i-au cununat, în urmă cu patru ani, pe Lucian şi pe Elena.

„Va fi petrecere mare la Galați. Eu sunt naș, deci voi fi maestru de ceremonii”, a afirmat Emanoil Savin, fost primar al oraşului Buşteni (Prahova), în prezent senator.

La petrecerea de după fericitul eveniment au participat aproximativ 300 de persoane. „Acest copil mi-a schimbat viaţa. Bineînţeles că ne mai dorim un copil, doi – am vorbit cu soţia mea, Elena, dacă ne ajută bunul Dumnezeu, curând mai facem unul sau poate doi”, a mai declarat Lucian Bute.