Lucian Bute, despre meciul cu Denis Grachev: Dacă-i prind una la ficat, nu se mai ridică

Lucian Bute va boxa duminică împotriva rusului Denis Grachev, la Montreal. Meciul l-ar putea readuce pe campionul român în lupta pentru titlul mondial.

RomaniaTV.net
29 oct. 2012, 15:39
Lucian Bute, despre meciul cu Denis Grachev: Dacă-i prind una la ficat, nu se mai ridică

Lucian Bute va juca duminică primul său meci, după înfrângerea suferită în faţa lui Carl Floch, la Nottingham, pe 26 mai. Adversar îi va fi rusul Denis Grachev, un pugilist în vârstă de 30 de ani, care are în palmares 12 victorii şi o înfrângere.

Înaintea importantei partide, decisivă pentru reintrarea în cărţile pentru titlul mondial, Bute a acordat un interviu ziarului Libertatea, în care prefaţează confruntarea de la Montreal. „Grachev a făcut sport toată viaţa lui. Este un atlet desăvârşit. A primit multe, chiar şi picioare, deci duce la lovituri, are experienţă la încasat. Trebuie să fiu atent pentru că loveşte puternic şi la ultimul meci a obţinut o victorie prin KO, chiar dacă nu era favorit. A fost numărat, dar s-a ridicat, a crezut în el şi până la urmă a învins. A declarat că vine la Montreal să mă pună la podea.

Mulţi au spus că vin în Canada să mă facă KO. Nu a reuşit nici unul. Important e să dau bine în ring, să punctez decisiv şi să arăt că Lucian s-a întors. Dacă-i prind una la ficat, nu se mai ridică. Şi dacă îşi va apăra zona aia mai mult decât trebuie, va rămâne descoperit în altă parte„, a declarat Lucian Bute.

Meciul Lucian Bute – Denis Grachev va avea loc pe 4 noiembrie, la Montreal, de la ora 4.00.