Lucian Bute, gest superb pentru Simona Halep după finala pierdută la Roland Garros 2017

Pugilistul Lucian Bute a reacţionat pe Facebook după finala turneului de la Roland Garros, pierdută de Simona Halep în faţa Jelenei Ostapenko, scriind "Respect, Halep" şi "felicitări, Jelena Ostapenko", dar şi schimbându-şi fotografia de copertă cu una cu jucătoarea română de tenis.

RomaniaTV.net
10 iun. 2017, 19:25
Lucian Bute, gest superb pentru Simona Halep după finala pierdută la Roland Garros 2017

Lucian Bute a distribuit o imagine cu cele două sportive postată de WTA şi a adăugat mai multe hashtag-uri: „#Respect Simona Halep #2 #WTA #hairomania #mândrusăfiuromân Felicitări / Feliciations / Congrats #JelenaOstapenko #fairplay #sportsmanship #tennisatitsbest ROLAND-GARROS”.

Lucian Bute şi-a schimbat apoi fotografia de copertă, folosind una cu Simona Halep în conferinţa de presă la Roland Garros.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, a ratat câştigarea turneului de la Roland Garros, după ce a pierdut, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 4-6, 3-6, a doua finală disputată în carieră, cu Jelena Ostapenko. Letona, numărul 47 WTA, câştigat primul ei trofeu ca profesionistă, la câteva zile după ce a împlinit 20 de ani.