LUCIAN BUTE i-a cerut revanşa lui Jean Pascal. Vezi ce scriu canadienii despre meci

Lucian Bute  i-a cerut revanşa lui Jean Pascal, imediat după decizia arbitrilor de a-l declara învingător pe canadian, la finalul disputei de duminică dimineaţa, de la Montreal.

19 ian. 2014, 06:35
LUCIAN BUTE i-a cerut revanşa lui Jean Pascal. Vezi ce scriu canadienii despre meci

LUCIAN BUTE a pierdut la puncte disputa cu Jean Pascal şi chiar dacă va împlini 34 de ani pe 28 februarie gândul retragerii din activitate este departe de el. Imediat după ce a coborât din ring, LUCIAN BUTE şi-a îndreptat atenţia asupra următoarei partide, pe care o doreşte tot împotriva lui Jean Pascal.

Vezi şi BUTE – PASCAL. Lucian Bute A PIERDUT la puncte cu Jean Pascal

Adevăratul Bute e cel din ultima repriză. În timpul meciului mi-am simţit mâinile grele şi nu am putut lovi aşa cum mă pregătisem. Sper să mi se acorde revanşa pentru a arăta ceea ce pot„, a spus LUCIAN BUTE, citat de boxingnews24.com.

Citeşte şi LUCIAN BUTE, primele declaraţii după ce a pierdut meciul cu Pascal VIDEO

Site-ul a făcut şi o caracterizare a meciului BUTE – PASCAL, scriind între altele: „Jean Pascal l-a dominat pe Bute care a părut timid şi a făcut un pas înainte în cariera sa. Totuşi, Pascal a rămas fără suflu în ultimele patru runde şi a fost extrem de timid că Bute nu a putut să boxeze pe tot parcursul meciului aşa cum a făcut-o în ultimele runde.

Dacă ar fi făcut asta, românul ar fi câştigat cu uşurinţă meciul. După meci, Bute a declarat că vrea un meci-revanşă cu Pascal şi s-a plâns de faptul că şi-a simţit braţele prea grele şi nu a putut să lovească aşa cum şi-a dorit„.

Citeşte şi LUCIAN BUTE, sunat de Traian Băsescu imediat după meci