Lucian Bute, ÎN DOLIU: fostul său antrenor A MURIT. Mesaj emoţionant al fostului campion mondial

Lucian Bute este în doliu după ce unul dintre prietenii săi a murit. Fostul boxer a transmis un mesaj sfâșietor în memoria acestuia.

25 sept. 2019, 05:42
Lucian Bute, ÎN DOLIU: fostul său antrenor A MURIT. Mesaj emoţionant al fostului campion mondial

Lucian Bute a transmis un mesaj sfâșietor în memoria lui Abraham (Abe) Pervin, unul dintre antrenorii de box legendari din Canada, care s-a stins din viață în urmă cu câteva zile. Fostul sportiv a murit în somn și împlinise de curând 100 de ani.

Leonard Doroftei, MESAJ SFÂŞIETOR din CANADA. Ce a ajuns să facă marele campion departe de România pentru A SUPRAVIEŢUI

Lucian Bute a scris pe Facebook un mesaj în limba franceză, iar altul în limba română în care și-a arătat recunoștința față de Abe Pervin, alături de care s-a antrenat mult timp și, totodată, l-a avut la multe meciuri.

„L-am avut aproape la începutul carierei de profesionist la Montreal… a fost în colțul meu la multe meciuri..am fost foarte impresionat de cum lucra în sală cu mine dar și cu alți boxeri… la peste 80 de ani cât avea când l-am cunoscut eu… dar cel mai mult am apreciat sfaturile lui despre box și viață… Un mare OM s-a stins săptămâna trecută la venerabila vârstă de 100 de ani…și care încă venea în sala de box până anul trecut… Abe Pervin, Dumnezeu să te odihnească” este mesajul scris de Lucian Bute.