Lucian Bute, în mijlocul unui scandal între Interbox şi Showtime

Lucian Bute este implicat într-un scandal din lumea boxului fără vina sa. Scandalul este între clubul său, Interbox, şi televiziunea care deţine drepturile TV pentru următoarea sa partidă, Showtime.

RomaniaTV.net
15 feb. 2012, 15:15
Lucian Bute, în mijlocul unui scandal între Interbox şi Showtime

Cel care a vorbit despre acest scandal este preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja. Acesta a spus chiar că Interbox acţionat în judecată Showtime, pentru a rupe contractul.

Interbox lucrează pentru a ieşi din acest contract cu Showtime. Există deja un proces pe rol, pentru că nu poşi sta la nesfârşit sub contract cu o televiziune care te încurcă, nu te lasa să lupţi cu cine vrei şi nici nu-ţi propune ceva. E posibil chiar ca Interbox să-şi asume riscul şi să facă un meci peste capul celor de la Showtime. Mai ales că Lucian e gata să se ducă în Anglia să-l bată pe Froch. Acum puţin timp am vorbit cu el şi mi-a zis că au stabilit ca partida să aibă loc pe 12 mai, la Manchester. Nu e nimic sigur, până nu se semnează contractul. Doamne fereşte să nu fie Froch, pentru ca Lucian nu ar mai avea cu cine să se bată. Dirrell, Andrade şi restul nu sunt adversari.”, a declarat Rudel Obreja, la GSP TV.

Totul a început după ce cei de la Showtime a refuzat meciul lui Bute cu Carl Froch, iar cei de la Interbox ajunseseră la un acord cu managerul englezului.

Showtime a transmis în direct meciurile lui Lucian Bute cu Jean Paul Mendy şi Glen Johnson, de pe urma cărora pugilistul român a câştigat 4 milioane de dolari.