Leonard Doroftei, declaraţie BOMBĂ despre Lucian Bute

Leonard Doroftei şi-a schimbat părerea despre Lucian Bute, pe care îl vede din nou campion mondial.

20 ian. 2015, 08:32
Leonard Doroftei, declaraţie BOMBĂ despre Lucian Bute

Lucian Bute a semnat cu managerul american Al Haymon, care îl reprezintă şi pe Floyd Mayweather. Leonard Doroftei, contestatar recunoscut al lui Lucian Bute, crede că este de bun augur pentru pugilist faptul că a intrat pe mâna unui manager de asemenea anvergură.

„Lucian Bute este un atlet desăvârşit şi eu am mare încredere în el. Cred că noul manager reprezintă garanţia succesului pentru Lucian Bute. Nu cred că Al Haymon şi-ar fi asociat vreodată numele cu un pugilist fără viitor. Sunt convins că îl vom vedea din nou pe Lucian Bute la cel mai înalt nivel. Eu îl văd din nou câştigător de centură”, a declarat Leonard Dorin Doroftei pentru Ring.

„Este foarte bine că s-a despărţit de Interbox şi de fostul său manager Stephan Larouche şi că acum are un manager american. Acesta este lucrul cel mai important, să ajungă să lupte în America, acolo unde este boxul adevărat. Îi ţin pumnii şi aştept să îl văd iarăşi campion”,a mai spus Leonard Doroftei, care îi cere lui Lucian Bute să-i treacă supărarea: „Ştiu că este supărat pe mine pentru că am dat nişte declaraţii despre el în anumite contexte. Sper să nu ţină prea mult supărarea pe mine şi să îşi dea seama că îi doresc să ajungă din nou campion mondial”.