LUCIAN BUTE s-a întâlnit cu ambasadorul României în SUA. Boxerul luptă duminică, la Washington

George Cristian Maior, ambasadorul României în SUA, s-a întâlnit miercuri cu pugilistul român Lucian Bute, care va lupta pentru titlul mondial la categoria super-mijlocie, versiunea WBC, împotriva boxerului suedez Badou Jack, în cadrul unei gale care va avea loc în Washington DC la data de 30 aprilie (1 mai, ora 06.30, în România).

27 apr. 2016, 19:36
LUCIAN BUTE s-a întâlnit cu ambasadorul României în SUA. Boxerul luptă duminică, la Washington

Ambasadorul George Cristian Maior i-a dăruit lui Lucian Bute un drapel al țării noastre și l-a asigurat de susținerea comunității românești din SUA, care este pregătită să asiste la o evoluție pe măsura talentului, profesionalismului și demnității pe care Lucian Bute le-a demonstrat pe parcursul carierei.

Citeşte şi LUCIAN BUTE BADOU JACK. Meciul carierei pentru Lucian Bute PROMO VIDEO

În mesajul înmânat cu ocazia întrevederii, șeful misiunii diplomatice a României în SUA i-a urat succes boxerului român și a subliniat că a urmărit și a trăit cu multă pasiune meciurile pe care acesta le-a disputat până acum. „La bine și la greu, caracterul dumneavoastră deosebit, puterea de a merge mai departe, mândria de a purta steagul României, au fost și rămân o inspirație pentru toți românii din întreaga lume„, a afirmat ambasadorul român.

Lucian Bute a avut în cariera sa 32 de victorii, dintre care 25 obținute înainte de limită, și 3 înfrângeri. Dacă va reuși victoria pe data de 30 aprilie, în faţa lui Badou Jack, Bute va fi singurul român care a deținut centuri mondiale în două versiuni.