Lucian Bute se însoară. Vezi cine e aleasa

Lucian Bute (32 de ani), fost campion mondial la box profesionist, s-a decis să se aşeze la casa lui. Anul viitor va face nuntă mare cu logodnica sa, Elena Aprozeanu (28 de ani). Surse din apropierea pugilistului au dezvăluit pentru libertatea.ro că acesta a cerut-o deja în căsătorie pe frumoasa Elena.

RomaniaTV.net
26 iun. 2012, 20:20
Lucian Bute se însoară. Vezi cine e aleasa

Potrivit unor surse de încredere din apropierea lui Lucian Bute, valorosul pugilist intenţionează ca anul viitor să facă un pas important în viaţa lui. E vorba de căsătoria cu frumoasa Elena Aprozeanu, cu care are o relaţie de mai bine de şapte ani. Lucian Bute ar fi cerut-o în căsătorie pe Elena la puţin timp după meciul pe care l-a pierdut în faţa britanicului Carl Froch, prin KO, pe 26 mai, la Nottingham, luptă la care a asistat şi iubita lui.

„Planul lui este să se căsătorească anul viitor. Nu ştiu exact dacă a cerut-o în căsătorie pe Elena, dar e foarte posibil ca el să fi făcut şi acest pas. Relaţia cu Elena datează de multă vreme şi amândoi se înţeleg din priviri”, scrie libertatea.ro.

Naşul de cununie al lui Lucian Bute va fi bunul său prieten Emanoil Savin, primarul oraşului Buşteni.

„Atunci când Lucian va decide să facă acest pas, pentru mine va fi o reală bucurie să-i fiu naş. Îi voi organiza o nuntă ca-n poveşti. Ca pentru un mare campion”, spunea Emanuel Savin cu ceva timp în urmă.