LUCIAN BUTE, umilit la conferinţa de presă de Jean Pascal

Lucian Bute ar fi trebuit să boxeze cu Jean Pascal la 25 mai, dar meciul a fost amânat pentru 18 ianuarie 2014, după ce pugilistul român a fost operat.

RomaniaTV.net
01 nov. 2013, 13:27
LUCIAN BUTE, umilit la conferinţa de presă de Jean Pascal

LUCIAN BUTE se pregăteşte de meciul cu Jean Pascal. Cu mai bine de doău luni înaintea confruntării, se întețește războiul declarațiilor înaintea disputei dintre Lucian Bute și Jean Pascal. Făcut „marionetă” de Pascal, pugilistul nostru preferă să-i raspundă în ring adversarului. „Pascal vorbește, eu mă antrenez”, a concluzionat Bute . Adversarii lui Lucian Bute au continuat să-l atace și în conferința de presă prilejuită de meciul cu Jean Pascal. Yvon Michel a spus că InterBox a dus munca de promovare pentru a-i face pe toți din Quebec ți pe Lucian însuși să creadă că el este partea elitei mondiale. Michel anticipează că Pascal îl va face KO pe Bute în runda a șasea. La rândul său, Pascal a încercat fără succes să-l enerveze pe Bute.

„Am spus deseori si repet, Lucian e marioneta lui Stephan Larouche”, a spus Jean Pascal.

Stephan Larouche a ironizat prin gesturi declarația lui Pascal. „Il respect pe Jean. A vorbit mult, vorbeste mult in continuare, dar n-am nicio problema cu asta, eu imi fac treaba. Ma antrenez, sunt tot timpul la sala. In timp ce el vorbeste pe toate retelele de socializare, eu ma antrenez”, a zis Lucian Bute.

Bute si Pascal s-au înțeles pentru a fi supuși unor teste antidoping ce vor fi efectuate de Agentia Mondiala Antidoping. Disputa lor programată inițial pe 25 mai s-a amânat pentru 18 ianuarie 2014, după ce Bute a fost operat. Cu 31 de victorii la profesioniști, dintre care 24 obtinuțe prin KO, Bute a fost învins o singură dată, în mai 2012, când a pierdut centura IBF la supermijlocie în fața britanicului Carl Froch. De atunci, Bute a mai urcat o singură dată în ring. L-a învins la puncte pe rusul Gracev în noiembrie anul trecut.

Citeşte şi

Lucian Bute: Am avut momente proaste, dar acum sunt mai puternic şi mai încrezător