Lucian Heiuş, deputatul PNL suspect de coronavirus, va fi externat. Care e starea unui alt politician infectat cu COVID-19

Deputatul Lucian Heiuş, preşedintele PNL Hunedoara, şi Adrian David, administratorul public al municipiului Deva, vor fi externaţi de la Spitalul Victor Babeş din Timişoara, după ce testele pentru coronavirus au fost negative.

RomaniaTV.net
20 mart. 2020, 15:25
Lucian Heiuş, deputatul PNL suspect de coronavirus, va fi externat. Care e starea unui alt politician infectat cu COVID-19

Cei doi au fost infectaţi de parlamentarul liberal Vergil Chiţac, care are coronavirus.

Senatorul Vergil Chiţac, a cărui infectare cu virusul COVID-19 a dus la izolarea la domiciliu a conducerii PNL şi a mai multor miniştri din Guvern, este pe cale să se vindece. Surse apropiate politicianului au precizat pentru Info Sud-Est că liberalului i-a ieșit un prim test negativ la infectarea cu COVID-19.

Pentru a fi declarat vindecat, parlamentarul va fi supus la un al doilea test de către medici. Dacă şi următoarea verificare va avea tot rezultat negativ, atunci Chiţac va fi considerat vindecat, conform procedurilor medicale. Cel mai probabil, senatorului i se va recomanda să rămână în izolare la domiciliu timp de 14 zile pentru a-i fi monitorizată starea de sănătate.

Chiţac s-a ales şi cu dosar penal pentru că nu a respectat carantina şi a îmbolnăvit alte persoane.

DOSAR PENAL în cazul senatorului PNL Vergil Chiţac, care a venit la Parlament infectat cu coronavirus