LUCIAN MÂNDRUŢĂ: „Mi se pare decent ca Iohannis să fie acum mai puţin vizibil”

Lucian Mândruţă nu crede în partidul Facebook şi îi acordă o perioadă de graţie lui Klaus Iohannis. 

RomaniaTV.net
07 ian. 2015, 09:09

Lucian Mândruţă a explicat, în exclusivitate la România TV de ce nu îl critică încă pe Klaus Iohannis, deşi nu este de acord cu numirea unor consilieri care au făcut parte din FSN, cu este Mihalache. 

„De ce? Pentru ca e prea devreme.Suntem ca ăia care se duc la mare si vor sa se bronzeze in prima zi. Iohannis e Soarele si noi, niste turisti incepatori care se duc la plaja, se intind acolo si vor sa se faca negri din prima zi.

Nu poti! Daca stai la soare in prima zi incontinuu, cum stam noi si asteptam de la Cotroceni te arzi, nu te bronzezi!

In plus, postura nu mi se pare buna, intinsi pe spate cu ochii la neamt. In fond, de asta l-am ales? Ca sa ramanem tot asa, pica para malaiata?

Mai bine ar fi sa ne mai uitam si la noi si sa ne intrebam: ce-am facut noi dupa ce a fost ales Iohannis? A facut cineva un partid nou? Suntem azi mai morali decat ieri? Am platit toate taxele? Am facut cat bine asteptam de la altii? Am muncit mai mult?

In plus, eu nu vreau sa fiu guvernat cine stie ce. Vreau sa fiu lasat in pace. Sa mor, sa traiesc, sa ma descurc singur. Ok, sa pot chema salvarea daca fac infarct, dar cam atat. Ideea de institutii vine cu o anumita ingradire, cu o anumita lipsa de libertate. Si nu imi place.

Deocamdata mi se pare decent ca Iohannis sa fie un presedinte cat mai putin vizibil. Am asteptari cu mult mai mari de la conationalii mei care nu sunt presedinti. Si sper ca si ei de la mine”,  a declarat Klaus Iohannis. 


loading...