Lucian Mîndruţă, în stare gravă după ce a luat Covid. Prima imagine de pe patul de spital: „Nu pot să ţin ochii deschişi”

Lucian Mîndruţă, în stare gravă după ce a luat Covid. Jurnalistul a ajuns la spitalul Marius Nasta în urma infectării şi spune că nu se simte deloc bine. Momentan, se află sub supravegherea medicilor, care i-au făcut toate investigaţiile.

09 iun. 2022, 08:31
Lucian Mîndruţă, în stare gravă după ce a luat Covid. Prima imagine de pe patul de spital: „Nu pot să ţin ochii deschişi”

Lucian Mîndruţă, în stare gravă după ce a luat Covid. Omul de televiziune mărturiseşte că are o durere groaznică de cap, febră, dar şi frisoane. „Multumesc tuturor de gandurile bune. Din pacate nu pot raspunde la fiecare mesaj, doare capul de nu pot sa tin ochii deschisi! Dar au grija de mine la Marius Nasta. Avantajul de a face covid ultimul: suntem doar doi pacienti…)„, este mesajul scris de Lucian Mîndruţă pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Lucian Mîndruță a renunțat de tot la alcool. Motivul pentru care a luat decizia radicală: „L-am văzut murind!”

Lucian Mîndruţă, în stare gravă după ce a luat Covid

La câteva ore, jurnalistul a mai făcut o postare în care povesteşte cum s-a întâmplat totul şi că, în urma investigaţiilor, este bucuros că plămânii nu sunt afectaţi.

Nu mi s-a mai intamplat niciodata ca o boala sa vina peste mine asa ca asta, ca un buldozer. Ieri la pranz eram ok. Niciun simptom. Am filmat un vlog cu Silviu Petcu, am facut emisiunea… si pe la finalul ei am ramas fara voce. Asa, dintr-o data.

Am dat cu tantrum verde si-am zis ca trece. Si peste noapte, bum! Febra, durere de cap cumplita (asta e cea mai rea chestie), frisoane, tot tacamul. Am ajuns la spitalul Marius Nasta pana la urma, azi dupa-amiaza, unde am stat pana acum o jumatate de ora, caci nu mai puteam de durere. Acolo perfuzii, analize…..

In fine, vestea buna e ca plamanul e nu afectat. Vestea proasta e ca va dura ceva. Am plecat acasa cu tratament – Molnupiravir si sfatul sa nu am asteptari prea mari, ca durerea de cap va trece greu.

Am reusit totusi sa ma concentrez la textul asta, ajuns inapoi acasa. Si sa va multumesc din nou pentru grija. M-a miscat tare. Si da, mai merita purtata masca un pic in aglomeratie!))))„, a mai scris Mîndruţă pe Facebook.