Lucian Mîndruță și Clotilde Armand sunt la cuțite, după ce edilul a apărut în costum de pompier: „Ai o problemă dacă nu poți accepta o critică”

Lucian Mîndruță și Clotilde Armand sunt la cuțite. Cei doi au avut un schimb de replici acide după ce primarul Sectorului 1 a apărut îmbrăcat în costum de pompier la incendiul din nordul Capitalei.

13 oct. 2022, 17:55
Lucian Mîndruță și Clotilde Armand sunt la cuțite, după ce edilul a apărut în costum de pompier: „Ai o problemă dacă nu poți accepta o critică”

Disputa între cei doi a pornit de la o postare pe care edilul a făcut-o pe pagina sa de Facebook. Clotilde Armand s-a supărat extrem de tare că a fost ironizată după ce a apărut într-un costum de pompier la un incendiu din Sectorul 1 și a ținut să o facă pe victima, acuzând presa din România că vrea să o atace la comandă.

Citește și Ce mascaradă! Clotilde Armand s-a deghizat în pompier la incendiul de pe Nordului ca să o vadă presa! Venise în haine de stradă şi a luat echipamentul unui pompier doar ca să „dea bine” pe cameră!

Postarea i-a atras atenția jurnalistului Lucian Mîndruță care nu a putut să rămână indiferent la asemenea acuzații. El i-a atras atenția primăriței supărăcioase că apariția ei i-a șocat chiar și pe cei care au susținut-o de-a lungul timpului. Jurnalistul i-a transmis lui Clotilde Armand că nu poate să accepte nicio critică iar asta reprezintă o mare problemă.

„Clotilde, nu accesul acolo in costum de pompier a fost in discutie, ci conferinta de presa in care ai ramas in el. Aveau jurnalistii din jur asa ceva? Nu. Atunci de ce nu ai scos macar casca? Mie personal mi s-a parut un efort de PR. Si aveam asteptari de substanta, nu de imagine. Nu doar acei jurnalisti au avut sentimentul de cringe. Ci si altii, care au fost alaturi de tine in multe alte momente. Faptul ca nu poti accepta nicio critica imi pare de asemenea o problema. A bon entendeur, salut!” i-a scris Lucian Mîndruță la comentariul în care Clotilde Armand spunea că este atacată de presă.

Remarca jurnalistului a supărat-o și mai tare pe primărița de la Sectorul 1, care a reacționat imediat printr-un un atac la adresa lui Mîndruță și a postului Digi24.

„Lucian Mindruta vă rog să nu denaturați discuția și ceea ce am scris mai sus. Nu vă faceți că nu înțelegeți. Vă rog.1. Nu a fost nici o conferință de presă la fața locului. S-au dat declarații.2. N-am nici o problemă să nu fiți de acord cu mine și accept critica. Atenție! Critica, nu linșajul;3. Mi se pare o mare problemă să crezi că aceste echipamente te fac ridicol. După logica celor spus de Dvs. înseamnă sunteți ridicol fiindcă purtați cască de biciclist.4. Postul Dvs. de televiziune a creat ieri o știre falsă din acest echipament și astăzi dimineața a mai creat una identică. E chiar așa lipsă de subiecte sau construcția aia ilegală care a ars e mai puțin importantă decât mine? Mulțumesc,” a răspuns Clotilde Armand.

Citește și Ciprian Ciucu o contrazice pe Clotilde Armand în privinţa voucherelor de 1.000 de lei: „Să-şi revizuiască atitudinea, nu votăm orice prostie! Să îşi facă majoritate”