Romaşcanu (PSD), atac VIRULENT la adresa lui Rareş Bogdan: „Prost, imoral, ticălos, linguşitor, c..vă şi obligatoriu corupt”

Senatorul PSD Lucian Romaşcanu a lansat, miercuri, pe Facebook, un atac la adresa lui Rareș Bogdan, întorcând vorbele rostite de europarlamentar în 2018, atunci când din rolul moderatorului TV i-a spus lui Florin Iordache: "Cu cât eşti mai prost, mai imoral, mai linguşitor, mai grobian, mai ticălos, mai c..vă şi obligatoriu corupt, ai şanse să devii politican de top".

RomaniaTV.net
17 iun. 2020, 13:00
Romaşcanu (PSD), atac VIRULENT la adresa lui Rareş Bogdan: „Prost, imoral, ticălos, linguşitor, c..vă şi obligatoriu corupt”

„Pentru a-și confirma propriile spuse, Rareș – românul roz a ajuns în politica mare pe calitățile pe care le clama necesare pentru această poziție: prost, imoral, ticălos, lingușitor, c..vă și obligatoriu corupt.

Nu sunt vorbele mele, sunt ale lui, nu am atacat pe nimeni folosind asemenea epitete, acum le folosesc citându-l și îmi prezint scuze cititorilor și chiar și lui, pentru că îi amintesc jignirile ce singur și le-a adus”, a scris Senatorul PSD, făcând referire la afirmaţiile lui Rareş Bogdan de acum doi ani.

„Acest politician “fake” cum îl caracteriza cineva pe bună dreptate, acest Cațavencu al momentului, se vede deținătorul balanței moralei și patriotismului în politică. N-are nici trecut nici stofă pentru această auto-alocată misie, proslăvirea generalului Vlad sau ale lui Gabriel Oprea sunt exemple decisive ale flexibilității de coloană a rozului român.

Fără caracter, în opoziție cu propriul partid când simte care e direcția publică, își ia periodic trompeta și luptă zgomotos pentru urechi care încă îl mai cred.

Ultima măgărie este să se refere la opozanții politici cu gentilul termen de “hahalere” pentru niște declarații de intenție legate de starea de alertă.

Premierul faliment, șeful căruia îi vrea scaunul, a comis o măgărie procedurală prelungind starea de alertă fără a solicita încuviințarea Parlamentului. Răspunderea le aparține în integralitate, atât sanitară cât și, mai ales, economică.

Rareș agreează dictatura de 20%, fără dialog, fără dezbatere, dar sfârșitul e aproape. Iar Rareș își va savura berea la Bruxelles, ca trist președinte al unui partid istorie. Istorie, nu istoric, căci legătura dintre Orban, Blaga, Turcan et comp și Brătieni este aceeași cu legătura dintre Rareș și interesul României.

Ce ironie să te visezi român verde și să ajungi o zgaibă roz pe obrazul gros al PNLului de azi.

P.S. Ca să-mi confirme cele spuse mai sus, Rareș iar critică guvernul lui, că de ce păcănele și nu restaurante, că bine că biserici deschise etc. Rareș, fii bun și citează PSDul când te mai cerți cu propria gașcă. Hahalerelor!”, a scris Lucian Romaşcanu pe Facebook.

Citeşte şi: Rareş Bogdan, după ce PSD a acuzat Guvernul c-ar măslui datele despre coronavirus. „Priviţi-i în ochi, hahalerelor!”

Rareş Bogdan a reacţionat, marţi, după ce Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a acuzat Guvernul că ar „manipula” datele privind cazurile de îmbolnărie cu noul coronavirus. Europarlamentarul i-a întrebat pe social-democraţi dacă vor lipi „pe crucile de pe mormintele celor răpuși de coronavirus afișele candidaților și veți spune că dacă era Guvern PSD n-ar fi murit nimeni”.