Lucian Sânmărtean, ignorat de Steaua, bun pentru naţională. Anunţul făcut de Christoph Daum

Lucian Sânmărtean nu a mai fost dorit de Steaua, din cauza vârstei, dar fotbalistul de 36 de ani, care a semnat cu Pandurii Târgu Jiu, ar putea fi chemat la naţională de selecţionerul Christoph Daum.

28 iul. 2016, 06:20
Lucian Sânmărtean, ignorat de Steaua, bun pentru naţională. Anunţul făcut de Christoph Daum

Christoph Daum a declarat că orice jucător, indiferent de vârstă, care va avea evoluții bune va fi chemat la echipa națională.

Ştiu doar jucători buni, nu tineri sau bătrâni. Nu cred că asta ar trebui să fie un criteriu pe baza căruia selecţionezi un jucător sau nu, mult mai important e cum se integrează în echipă, cum o poate ajuta. Avem mulţi jucători fantastici, chiar dacă sunt puţin în vârstă, pe de altă parte au multă experienţă şi pot aduce ceva în plus echipei„, a declarat Daum, care a fost prezent miercuri seara pe stadion, la Astra Giurgiu – FC Copenhaga (1-1).

Citeşte şi Sânmărtean a revenit în Liga 1. Fotbalistul va juca în Oltenia

Constantin Budescu este și el în vederile selecționerului în ceea ce privește viitoarea campanie de calificare. „Din câte ştiu, nu a prea jucat în China, pentru fotbalişti e important să evolueze constant, să-şi demonstreze calităţile, să capete încredere. Depinde de el, noi vom avea în vedere orice jucător român care poate fi o alternativă pentru echipa care să se califice în Rusia în 2018. Va fi un drum lung, nu se va termina după primul meci, cred că nici după al cincilea sau al şaselea, un drum lung, iar noi vom fi pregătiţi„, a mai spus Chistoph Daum.