Lucian Şova, ministrul Transporturilor, nemulţumit de o parte a lucrărilor la Autostrada Lugoj – Deva

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, împreună cu directorul CNAIR, Ştefan Ioniţă, vizitează, marţi, şantierele loturilor 3 şi 4 de pe Autostrada Lugoj – Deva, arătându-se nemulţumiţi de mobilizarea slabă de pe primul tronson.

RomaniaTV.net
17 apr. 2018, 09:07
Lucian Şova, ministrul Transporturilor, nemulţumit de o parte a lucrărilor la Autostrada Lugoj – Deva

Potrivit unor surse din cadrul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, ministrul Transporturilor, Lucian Şova, şi directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Ştefan Ioniţă, vizitează, marţi, şantierele loturilor 3 şi 4 ale Autostrăzii Lugoj – Deva.

Pentru început, a fost vizitat şantierul lotului 3, oficialii arătându-se nemulţumiţi de mobilizarea slabă a antreprenorului pe acest tronson.

„Ministrul Transporturilor şi directorul CNAIR sunt în vizită pe loturile 3 şi 4 ale Autostrăzii Lugoj – Deva. Mobilizarea antreprenorului de pe lotul 3 este slabă din nou, se menţin anumite probleme evidenţiate şi în alte dăţi. Pe lotul 4 lucrurile continuă, merg într-un ritm susţinut”, a confirmat purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Şerbănescu, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă există posibilitatea să fie reziliat contractul cu antreprenorul de pe lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva, Alin Şerbănescu a precizat că „decizia se ia doar la nivel de minister”.

La începutul lunii aprilie, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a făcut un control inopinat pe lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva, reprezentanţii instituţiei anunţând că „s-a constatat o slabă mobilizare, insuficientă pentru realizarea proiectului în parametrii normali şi la timp. De asemenea, au fost evidenţiate şi o serie de probleme nerezolvate pentru care se aşteaptă soluţii viabile”.