Lucian Viziru, executat silit. Suma ireală datorată de artist

Lucian Viziru a revenit în România după ce a locuit în Germania timp de şapte ani, dar are deja probleme cu legea, ajungând chiar să fie executat silit.

21 iul. 2023, 23:26
Lucian Viziru, executat silit. Suma ireală datorată de artist
Lucian Viziru, executat silit. Suma ireală datorată de artist

Lucian Viziru, executat silit. Suma pentru care actorului i s-a deschis proces este una infimă, de numai 331 de lei, la care se adaugă 50 de lei cheltuieli de judecată. Artistul nu a făcut nicio declarație pe marginea subiectului, dar avocatul său, Cosmin Bolosin, a explicat că, cel mai probabil, este vorba de o datorie la o firmă de telefonie.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, noi acuzaţii penale la adresa lui Reghecampf. Scenariul pus la cale de antrenor: „A vrut un final teribil!”

„Augiustin Viziru ar fi într-un fel executat silit de către o anumită firmă de recuperări. Această firmă, dacă veți observa, are în vedere facturile telefonice care au fost neplătite, pentru asta este, din punctul meu de vedere, suma așa de mică”, a declarat Cosmin Bolosin la Antena Stars.

Citeşte şi: Ramona Gabor a dezvăluit din ce câştigă bani în Dubai. „Mi-am construit viaţa de adult”

Dacă în plan profesional, lucrurile merg foarte bine pentru Lucian Viziru, mai ales că anul trecut trupa Gaz pe foc s-a reunit și a urcat pe scena Untold, în plan personal artistul are probleme. Recentm, acesta a dezvăluit că nu mai vorbeşe cu fratele său, Augustin Viziru.

„Relația cu Augustin nu a fost una extraordinară pentru că nu am fost pe aceeași lungime de undă. Am avut și avem cercuri diferite de prieteni, iar până la 14 ani el a fost sacul meu de box, așa că înțeleg de ce nu mă iubește. Acum nu ne prea vorbim, în urma declarațiilor pe care le-a făcut la podcast-ul respectiv (nr. – la Radu Ţibulcă). M-a sunat de ziua mea, i-am răspuns, apoi ne-am certat din nou pentru că mie nu mi se pare normal să dai genul ăla de declarație. Una peste alta, au fost momente când ne-am înțeles foarte bine, și asta s-a întâmplat când am lucrat împreună la Regina”, a declarat Lucian Viziru pentru Fanatik.