Ramona Gabor a dezvăluit din ce câştigă bani în Dubai. „Mi-am construit viaţa de adult”

Ramona Gabor s-a stabilit în Dubai acum 12 ani și a dezvăluit că duce o viaţă foarte bună și fără griji în Emiratele Arabe Unite, unde are şi o afacere cu parfumuri.

21 iul. 2023, 16:25
Ramona Gabor a dezvăluit din ce câştigă bani în Dubai. „Mi-am construit viaţa de adult”
Ramona Gabor a dezvăluit din ce câştigă bani în Dubai. "Mi-am construit viaţa de adult"

Ramona Gabor a dezvăluit din ce câştigă bani în Dubai. Vedeta a dat lovitura şi pe plan sentimental, fiind într-o relație de multă vreme. „Am inima plină de iubire. Sunt cu cineva de foarte multă vreme, dar îmi place să păstrez această relație pentru mine și sufletul meu. Îmi place să fiu discretă, pentru că am trecut prin tot felul de lucruri când eram mai mică. Acum m-am mai maturizat și eu și știu că e bine să ții ce e aproape de sufletul tău să fie acolo, doar aproape de sufletul tău”, a declarat Ramona Gabor pentru wowbiz.ro.

Citeşte şi: Ce avere are Andreea Esca. Prezentatoarea câștigă o sumă uriașă din afaceri. Anul trecut, profiturile au fost de 5 ori mai mari decât anul precedent

Acum, vedeta a vorbit despre modul în care își câștigă existența. „Viața în Dubai este foarte bună, prin urmare mi-am construit majoritatea vieții de adult acolo, un oraș care este foarte sigur. De curând mi-am deschis un business. Am o afacere cu parfumuri, e brandul meu. Sunt distribuite în mai multe magazine din Orientul Mijlociu. Personal, îmi doresc foarte mult să se dezvolte acest brand la nivel internațional, deși pe online în Europa merge foarte bine”, a mai spus Ramona Gabor.

Citeşte şi: Șerban Huidu, la un pas să devină milionar. De ce a refuzat o ofertă cu șase zero-uri: „Aș fi vrut să-i văd când le-am spus nu pentru că le-am spus la telefon”