Lucrări pe mai multe drumuri din ţară. Vezi SITUAŢIA TRAFICULUI

Pe mai multe drumuri din ţară se efectuează lucrări. Iată unde sunt restricţii de trafic.

07 iul. 2016, 07:56
Lucrări pe mai multe drumuri din ţară. Vezi SITUAŢIA TRAFICULUI

Lucrări pe mai multe drumuri din ţară:

  • LUCRĂRI DE ÎNTREȚINERE PE A1 BUCUREŞTI – PITEŞTI

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că joi, până în jurul orei 18:00, pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe sensul de mers către București, se execută lucrări de întreținere (curăţare a nisipului din zona glisierelor mediene) între kilometrii 31 și 26, circulația fiind restricționată pe banda 2.

De asemenea, până în jurul orei 19:00, pe sensul de mers către Pitești, între kilometrii 52 și 55, lucrări de frezare și asfaltare, circulația fiind restricționată pe banda 1.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste prudență sporită la volan şi să se asigure corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a benzii de circulație.

  • TRAFIC RESTRICȚIONAT PE UN FIR, PE DN1 ORADEA – CLUJ-NAPOCA, DIN CAUZA UNOR LUCRĂRI

Începând de joi, în județul Bihor, pe DN1 Oradea – Cluj-Napoca, traficul rutier va fi restricționat pe un fir, pe podul peste râul Crișul Repede, între localitățile Țileagd și Uileacu de Criș, la kilometrul 606+260 de metri, din cauza lucrărilor de reparații la rosturile de dilatație ale podului.

Se estimează că lucrările se vor finaliza la sfârșitul lunii iulie.

În zona de lucru, traficul rutier se va desfășura pe un fir, alternativ, dirijat (cu semafoare electrice și piloți de dirijare a traficului).

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste înțelegere față de situația creată şi să respecte semnalizarea rutieră temorară instituită în zona de lucru.

  • LUCRĂRI PE DN1 PLOIEŞTI – SINAIA

Pe parcursul zilei de joi, în judeţul Prahova, pe DN1 Ploieşti – Sinaia, se execută lucrări de întreținere la suprafaţa carosabilă (turnare covor asfaltic) pe tronsonul kilometric 72 – 73 și în zona Posada, la kilometrul 115.

Zonele de lucru sunt semnalizate corespunzător.

Conducătorilor auto le este recomandat să ruleze cu viteză redusă, să respecte semnalizarea temporară instituită în zonele de lucru și să se asigure corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a benzii de circulație.

Citeşte şi Lotul 1 al Autostrăzii Sebeş-Turda, DEBLOCAT. Când încep lucrările. ANUNŢUL Min. Transporturilor