Lucrări pe mai multe tronsoane ale autostrăzilor A1, A2 şi A3. Ce restricţii sunt impuse şoferilor

Şoferii care au drum, miercuri, pe autostrăzile A1, A2 şi A3 vor avea mai multe restricţii pe anumite tronsoane din cauza lucrărilor în execuţie, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

22 mart. 2017, 08:22
Lucrări pe mai multe tronsoane ale autostrăzilor A1, A2 şi A3. Ce restricţii sunt impuse şoferilor

Astfel, pe autostrada A3, pe sensul de mers Gilău – Turda, lakilometrul 27+700 de metri, se execută lucrări la un rost de dilataţie pe prima bandă, autovehiculele fiind redirecţionate pe banda a doua. Se estimează că lucrările se vor termina spre sfârşitul lunii martie.

Pe tronsonul Timişoara – Arad al autostrăzii A1, pe sensul demers către Arad, la kilometrul 533, se desfăşoară lucrări la un rost de dilataţie pe benzile unu şi de urgenţă, cu redirecţionarea traficului pe banda a doua. Se estimează că lucrările vor dura 2-3 zile.

Astăzi, pe autostrada A1, pe sensul de mers Deva – Sibiu, lakilometrul 315, în zona Sebeş, se execută lucrări de asfaltare pe banda a doua, iar autovehiculele sunt redirecţionate pe prima bandă.

Până în jurul orei 13:00, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul Brăneşti – Fundulea, între kilometrii 20 şi 35, se execută lucrări de reparaţii (plombare) pe prima bandă a sensului de mers către Constanţa, iar circulaţia este redirecţionată pe banda a doua.

Tot astăzi, până în jurul orei 13:00, pe autostrada A1, pesensul de mers Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 90, se execută lucrări de înlocuire a glisierei mediene, iar autovehiculele sunt redirecţionate pe prima bandă. În condiţii similare se va circula şi în sens invers, până la ora 16:00, între kilometrii 18 şi 11, pe porţiuni (tot pentru înlocuirea sau repararea glisierei mediene).

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să semnalizeze din timp şi să se asigure înainte de a schimba banda de circulaţie.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 9:50, în judeţul Covasna, traficul rutier a fost reluat pe o bandă, alternativ, dirijat de poliţişti, pe DN11 Târgu Secuiesc – Oituz, în zona Breţcu. Circulaţia a fost întreruptă în ambele sensuri din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme. Unul dintre acestea a pătruns pe sensul opus. Se estimează că traficul va va fi reluat în condiţii normale în jurul orei 10.30.