Lucruri BIZARE furate din hoteluri. TURIŞTII pleacă acasă cu gresia din baie sau cu clanţa de la uşă

Ţinta preferată a hoţilor de vacanţă este localitatea Fucking, de unde fură orice inscripţionat cu numele satului. Printre bizareriile furate de turişti se mai numără gresia din baia hotelului, capacele de WC sau clanţele.

08 iul. 2013, 07:36

Pe lângă relaxare şi distracţie, unii turişti preferă să-şi „condimenteze” vacanţa şi fură tot ce le trece prin minte. Un site rusesc a făcut un top al celor mai bizare lucruri furate de turişti în vacanţă, iar printre preferinţe se află semne de circulaţie şi chiar gresia din baie, potrivit România TV.

Citeşte şi Topul celor mai ciudate hoteluri din lume GALERIE FOTO

De departe, ţinta preferată a hoţilor de vacanţă este sătucul austriac Fucking (CITIT FUCHING). Din cauza sensului obscen pe care îl are denumirea satului în limba engleză, turiştii fură orice este inscripţionat cu „Fuching”, în special indicatoare rutiere!

Topul ciudăţeniilor furate de turişti continuă cu gresia din baia camerei de hotel. Nu demonteaza nimeni tot pavajul, dar fiecare îşi ia o placă drept amintire, mai ales este individualizată cu blazonul hotelului, al oraşului sau chiar al ţării.

Citeşte şi Cel mai bizar hotel: Aţi vrea să locuiţi în Calul Troian? FOTO

Pe lângă prosoape, hârtie igienică sau alte banalităţi care se fură tot timpul din hoteluri, turiştii cleptomani au descoperit clanţele uşilor şi capacele de WC drept obiecte tocmai bune de luat acasă. Zilnic, astfel de accesorii dispar din camerele de hotel, luate drept suveniruri de către turişti.